Εισέβαλαν στο «Ολντ Τράφορντ» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vids)

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, εκατοντάδες οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους ιδιοκτήτες της ομάδας!

Εισέβαλαν στο «Ολντ Τράφορντ» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vids)

Εκατοντάδες οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λίβερπουλ!

Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» προέβησαν σε αυτή την κίνηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τους ιδιοκτήτες του κλαμπ, την οικογένεια Γκλέιζερ, για το γεγονός ότι είπε το «ναι» προκειμένου η ομάδα να συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Super League.

Νωρίτερα οι οπαδοί επιχείρησαν να εμποδίσουν την είσοδο της αποστολής της ομάδας στο ξενοδοχείο με τη χρήση καπνογόνων! Πάντως η διεξαγωγή του αγώνα με τη Λίβερπουλ δεν διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα βρετανικά Μέσα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε υποστηρίξει το δικαίωμα των οπαδών για διαμαρτυρία, ωστόσο είχε ζητήσει από αυτούς να το κάνουν με ειρηνικό τρόπο χωρίς... παρατράγουδα.