FIFA: «Πάγωσε» προσωρινά η τιμωρία του Τρίπιερ

Η FIFA έβαλε σε... αναμονή την ποινή αποκλεισμού 10 εβδομάδων που επιβλήθηκε στον Κίεραν Τρίπιερ, προκειμένου η Ατλέτικο Μαδρίτης να καταθέσει έφεση.

FIFA: «Πάγωσε» προσωρινά η τιμωρία του Τρίπιερ

Η FIFA έβαλε σε... αναμονή την ποινή αποκλεισμού 10 εβδομάδων που επιβλήθηκε στον Κίεραν Τρίπιερ, προκειμένου η Ατλέτικο Μαδρίτης να καταθέσει έφεση. Υπενθυμίζεται ότι ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης τιμωρήθηκε από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) με αποκλεισμό 10 εβδομάδων από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, αρχής γενομένης από τις 23 Δεκεμβρίου, και πρόστιμο 70.000 λιρών, λόγω παραβίασης των κανόνων περί στοιχηματισμού.

Τρίπιερ: Δεν έχω σχέση με ποδοσφαιρικά στοιχήματα!

Ο 30χρονος άσος, ο οποίος είχε παίξει σε όλους τους αγώνες των «ροχιμπλάνκος» έως ότου ανακοινωθεί η τιμωρία του, έχει δηλώσει ότι δεν στοιχημάτισε και πως δεν είχε κάποιο κέρδος από στοιχήματα που έπαιξαν άλλοι.

Πάντως, ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, είχε χαρακτηρίσει άδικη την τιμωρία του Τρίπιερ, ενώ ο σύλλογος αμφισβητούσε την απόφαση, η οποία ωφελούσε ξεκάθαρα την εθνική Αγγλίας, καθώς ο παίκτης θα έχανε τουλάχιστον 13 παιχνίδια των Μαδριλένων και κανένα των «τριών λιονταριών». Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Τρίπιερ τίθεται στη διάθεση του «Τσόλο», μολονότι δεν έχει προπονηθεί αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή για τον σημερινό αγώνα με την Αλαβές.

Πλέον οι άνθρωποι της Ατλέτικο θα προετοιμάσουν την έφεσή τους και θα την καταθέσουν σε πρώτη φάση στη FIFA, ενώ, εάν το αποφασίσουν, μπορούν να προσφύγουν και στο CAS.