Κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό ο Τρίπιερ

Μπελάδες για τον μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης Κίεραν Τρίπιερ, ο οποίος κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό. 

Κατηγορείται για παράνομο στοιχηματισμό ο Τρίπιερ

Σε... μπελάδες μπήκε ο Κίεραν Τρίπιερ. Ο οπισθοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την αθλητική Δικαιοσύνη με την κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό.

Ο Άγγλος μπακ της ισπανικής ομάδας κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού που ισχύουν στην αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Συγκεκριμένα, βρίσκεται αντιμέτωπος με την αθλητική Δικαιοσύνη σχετικά με στοιχηματισμό τον Ιούλιο του 2019, τον ίδιο μήνα που έφυγε από την Τότεναμ για να υπογράψει στην Ατλέτικο έναντι 20 εκατομμυρίων λιρών.

Του έχει δοθεί προθεσμία έως τις 18 Μαΐου να απαντήσει. Καθώς τώρα αγωνίζεται στην Ισπανία, η αγγλική FA θα πρέπει να απευθυνθεί στη FIFA ώστε αυτή να δώσει την εντολή για απαγόρευση συμμετοχής του στα παιχνίδια.

Ο Τρίπιερ φέρεται να παραβίασε τους ίδιους κανόνες με τον Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος είχε δώσει πληροφορίες στοιχηματισμού για τη δική του επόμενη μεταγραφή, για την επόμενη ομάδα δηλαδή στην οποία θα έπαιζε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή απαγόρευσης συμμετοχής στους αγώνες για τέσσερις μήνες και πρόστιμο 75.000 λιρών.