Τρίπιερ: Δεν έχω σχέση με ποδοσφαιρικά στοιχήματα!

Ο Άγγλος, διεθνής, αμυντικός, Κιέραν Τρίπιερ, απάντησε στις πληροφορίες ότι κατηγορείται πως αποκόμισε όφελος ποντάροντας στην μεταγραφή του από την Τότεναμ στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τρίπιερ: Δεν έχω σχέση με ποδοσφαιρικά στοιχήματα!

Στις πληροφόριες ότι κατηγορείται πως αποκόμισε κέρδη μέσω παράνομου στοιχηματισμού, σχετικά με την μεταγραφή του, απάντησε ο Κίεραν Τρίπιερ, με δηλώσεις του.

Εκεί ο διεθνής Άγγλος αμυντικός που, το περασμένο καλοκαίρι άφησε την Τότεναμ για την Ατλέτικο Μαδρίτης, διευκρίνισε πως δεν έχει καμία σχέση με ποδοσφαιρικά στοιχήματα, τονίζοντας πως θα συνεργαστεί με τη FA για να λάμψει η αλήθεια.

Ο 29χρονος κλήθηκε σε απολογία, από την αγγλική ομοσπονδία, ότι παραβίασε τους κανονισμούς για στοιχηματισμό στο ποδόσφαιρο, ποντάροντας στην μεταγραφή του στους «κολτσονέρος».

O δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας της Ισπανικής πρωτεύουσας ερωτηθείς σχετικά ανέφερε: «Συνεργάστηκα πλήρως κατά την έρευνα της FA τους περασμένους μήνες εντελώς εθελοντικά, και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως όσο είμαι ποδοσφαιριστής δεν έχω καμία σχέση με ποδοσφαιρικά στοιχήματα ή έχω βγάλει κάποιο κέρδος από στοιχηματισμό άλλων».