Τρίπιερ: «Καμπάνα» 2,5 μηνών για παράνομο στοιχηματισμό!

Μακριά από τα γήπεδα για τις επόμενες δέκα εβδομάδες θα παραμείνει ο Κίεραν Τρίπιερ, όντας ένοχος σε κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό

Τρίπιερ: «Καμπάνα» 2,5 μηνών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ο Κίεραν Τρίπιερ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τις επόμενες 10 εβδομάδες όντας ένοχος σε κατηγορίες περί παράνομου στοιχηματισμού!

Ο Άγγλος φουλ μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετώπισε 7 διαφορετικές κατηγορίες που είχαν να κάνουν με παραβίαση κανονισμών αναφορικά με το στοίχημα στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας και στις τέσσερις εξ αυτών αποδείχθηκε ένοχος.

Πρόκειται για το χρονικό διάστημα του καλοκαιριού του 2019, όταν και πήρε την μεταγραφή από την Τότεναμ στην Ατλέτικο Μαδρίτης κι έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τους επόμενους 2,5 μήνες.

Παράλληλα, του επιβλήθηκε και πρόστιμο 70.000 λιρών, όσο κι αν εκείνος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή ή κέρδος του από το στοίχημα, ή συμμετοχή ανθρώπων του περιβάλλοντός του εκ μέρους του.