Δείτε την πορεία του Τσιμίκα από την Ακαδημία του Ολυμπιακού έως τη Λίβερπουλ (vid)

Με ένα εξαιρετικό βίντεο η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζει όλη τη διαδρομή του Κώστα Τσιμίκα και πως από την Ακαδημία των Πειραιωτών έφτασε στη Λίβερπουλ.

Δείτε την πορεία του Τσιμίκα από την Ακαδημία του Ολυμπιακού έως τη Λίβερπουλ (vid)

Το 2014 οι μπάρες στον Ρέντη σηκώθηκαν για να περάσει την πύλη ένας πιτσιρικάς από τις Σέρρες. Ο Κώστας Τσιμίκας ενσωματωνόταν στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και από τις πρώτες του επαφές οι άνθρωποι της ομάδας έβλεπαν ένα πραγματικό ταλέντο.

Μέρα με τη μέρα διαπίστωναν πως αυτό το παιδί αν δουλέψει και αν προσεχθεί θα κάνει την έκρηξη του και θα γίνει ένας μεγάλος αριστερός μπακ. Ο Τσιμίκας έπαιξε δανεικός στην Έσμπιεργκ και στη Βίλεμ.

Δύο δανεισμοί που τον βοήθησαν πολύ για να αρπάξει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό. Ο Μάρκο Σίλβα του έδωσε την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο και ο Πέδρο Μαρτίνς το 2018 αποφάσισε πως αυτό το παιδί πρέπει να μείνει στην ομάδα και να εξελιχθεί σε αυτήν.

Πράγματι ο Τσιμίκας γινόταν όλο και καλύτερος υπό την καθοδήγηση του Μαρτίνς. Φτάσαμε στη φετινή σεζόν που δεν έχασε ούτε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και ήταν από τους πλέον βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Ολυμπιακού. Η πειραϊκή ΠΑΕ δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε όλη την πορεία του Τσιμίκα από την Ακαδημία του Ολυμπιακού έως και το Άνφιλντ που έφτασε τώρα.

Απολαύστε το εξαιρετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο! Ολυμπιακός και Λίβερπουλ ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Τσιμίκα! (vid)

Χαμός στη Λίβερπουλ με Τσιμίκα! Άλλαξαν και την cover photo της επίσημης σελίδας στο facebook!

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσιμίκα: «Είμαι περήφανος, είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου» (vid)

Γιούργκεν Κλοπ για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα: «Είμαι τόσο ευχαριστημένος»!

Τσιμίκας: «Βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

Γαβαλάς για Τσιμίκα: «Μία ιστορική βραδιά»

Εκπληκτικό σκίτσο από το διάσημο Bleacher Report για τον Τσιμίκα (pic)