Οι πρώτες δηλώσεις του Τσιμίκα: «Είμαι περήφανος, είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις όντας μέλος της Λίβερπουλ έκανε ο Κώστας Τσιμίκας

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσιμίκα: «Είμαι περήφανος, είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις όντας μέλος της Λίβερπουλ και επίσημα, έκανε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του για την εξέλιξη αυτή στην καριέρα του. Δήλωσε περήφανος που βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και μίλησε για την επιλογή του «21» στη φανέλα του.

Χαμός στη Λίβερπουλ με Τσιμίκα! Άλλαξαν και την cover photo της επίσημης σελίδας στο facebook!

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Για εμένα η Λίβερπουλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα εδώ. Το έβλεπα στην τηλεόραση και ήταν πάντα όνειρό μου από μικρό παιδί να έρθω και να παίξω στην Premier League.

Επίσημο! Ολυμπιακός και Λίβερπουλ ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Τσιμίκα! (vid)

Με πολλή δουλειά και συγκέντρωση, κάνοντας αυτό που θέλει ο προπονητής, μπορώ να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο. Θέλω να πετύχω τους στόχους μας. Να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε το Champions League».

Για την επιλογή του να φορέσει το νούμερο 21: «Μου αρέσει ως αριθμός. Το πήρα στην Ολλανδία όταν έπαιξα εκεί, τον επόμενο χρόνο στον Ολυμπιακό και το φόρεσα για δύο χρόνια και τώρα το πήρα κι εδώ».

Τσιμίκας: «Βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού»