Επίσημο! Ολυμπιακός και Λίβερπουλ ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Τσιμίκα! (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, αφού πριν λίγο ανακοινώθηκε η μεταγραφή του, από τους πρωταθλητές Αγγλίας και Ελλάδας!

Επίσημο! Ολυμπιακός και Λίβερπουλ ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Τσιμίκα! (vid)

Αυτή, ναι είναι η μεταγραφή του "αιώνα". Ο Κώστας Τσιμίκας, αφού ανάγκασε τη μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη να πέσει στα πόδια του τελικά κατέληξε στην αγκαλιά της πρωταθλήτριας Ευρώπης και Αγγλίας. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ πήρε τον σπουδαίο μπακ του Ολυμπιακού, αφού πρώτα τον είχε περάσει από μικροσκόπιο.

Ο 24χρονος μπακ έχει παρουσιάσει ραγδαία βελτίωση την τελευταία τριετία και κάπως έτσι οι Reds κινήθηκαν την κατάλληλη στιγμή και τον απέκτησαν. Ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο ένα ποσό που μπορεί να αγγίξει τα 20 εκατ. ευρώ, αλλά την ίδια ώρα η μεταγραφή κάνει το γύρο του κόσμου.

Από το βράδυ της Κυριακής ο Τσιμίκας βρίσκεται στο Λίβερπουλ, αφού οι πρωταθλητές Αγγλίας έστειλαν ιδιωτικό τζετ για να τον παραλάβει. Δεν είχαν σκοπό να περιμένουν, ήθελαν τον παίκτη εδώ και τώρα και γι' αυτό φρόντισαν να τον πάρουν αμέσως.

Σήμερα (10/8) ο Τσιμίκας πέρασε ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Δεν παρουσιάστηκε κανένα απολύτως πρόβλημα και ο Έλληνας μπακ είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, τον οποίο η επόμενη σεζόν θα τον βρει στο "Άνφιλντ".