Τσιμίκας: «Βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

Ο Κώστας Τσιμίκας με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό που του έδωσε ώθηση για να φτάσει στη Λίβερπουλ.

Τσιμίκας: «Βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

Ο Κώστας Τσιμίκας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Ολυμπιακό, δούλεψε, εξελίχθηκε και έφτασε στο σημείο να πάρει μεταγραφή στην εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Τσιμίκα: «Είμαι περήφανος, είμαι στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Ο Έλληνας μπακ το έλεγε όλη τη σεζόν πως ήθελε πολύ να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Έχει υπηρετήσει αυτή την ομάδα από μικρός και έζησε πολύ έντονα όλη τη φετινή πορεία όντας μάλιστα ο πιο σταθερός ποδοσφαιριστής του κλαμπ.

Γιούργκεν Κλοπ για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα: «Είμαι τόσο ευχαριστημένος»!

Με ανάρτηση του στα social media ο Κώστας Τσιμίκας ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρο, τον κόσμο, τον προπονητή και τους συμπαίκτες του. Αναλυτικά ο Τσιμίκας έγραψε:

Επίσημο! Ολυμπιακός και Λίβερπουλ ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Τσιμίκα! (vid)

"Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε επιτυχώς με περηφάνια και την ομάδα μας πρωταθλήτρια. Ένα υπέροχο ταξίδι μέσα από το οποίο βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού και του κόσμου και με οδήγησε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης, τη Λίβερπουλ. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία μας. Πρώτα τον πρόεδρο για την αμέριστη στήριξη του για να εκπληρώσω το όνειρο μου, τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους της ομάδας και όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού".