Τραορέ: «Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Ο επιθετικός της Γουλβς, Αντάμα Τραορέ, αναφέρθηκε στην χθεσινή ήττα (0-2) από την Άρσεναλ στο «Μολινό» και ξεκαθάρισε πως στα επόμενα παιχνίδι οι «λύκοι» πρέπει να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.

Τραορέ: «Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί»

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο επιθετικός της Γουλβς, Αντάμα Τραορέ, για την ήττα της ομάδας του με 2-0 από την Άρσεναλ στο «Μολινό» στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League. Μία ήττα που για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League ήταν και η πρώτη της στο πρωτάθλημα μετά το 1-2 από την Λίβερπουλ στα τέλη του περασμένου Γενάρη.

Ο 24χρονος Ισπανός φορ αναφέρθηκε στην διαφορά που έκρινε το ματς κόντρα στους «κανονιέρηδες», ενώ, παράλληλα, υπογράμμισε πως στα επόμενα παιχνίδια πρέπει η Γουλβς να είναι πιο αποτελεσματική και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται στις αναμετρήσεις.

«Παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά τελικά οι αντίπαλοί μας ήταν αυτοί που σκόραραν και πήραν τη νίκη. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι. Και εγώ είχα μία πολύ σημαντική ευκαιρία με το τετ-α-τετ κόντρα στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν κατάφερα να σκοράρω. Αυτή ήταν η διαφορά που έκρινε το ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε την επόμενη φορά να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τα επόμενα ματς των «λύκων» και την μάχη που δίνουν για μια θέση στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν, είπε: «Στις επόμενες αναμετρήσεις πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια μέχρι το φινάλε της εφετινής σεζόν στο πρωτάθλημα. Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου στον σύλλογο βλέπουμε ένα - ένα τα παιχνίδια. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να μαθαίνουμε σε κάθε ματς».

Νούνο: «Μια στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας...»