Ολυμπιακός: Το λάθος του Μπα και οι γκολκίπερ

Ο Μπα δεν έμαθε από το λάθος στο Λονδίνο με την Άρσεναλ και επανέλαβε το ίδιο στη Βουλγαρία. Ο... Καραργύρης σε ρόλο προπονητή τερματοφυλάκων. 

Ολυμπιακός: Το λάθος του Μπα και οι γκολκίπερ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ουσεϊνού Μπα ενεργεί τόσο απερίσκεπτα σε αγώνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και μάλιστα σε ένα σημείο πολύ κρίσιμο για την ομάδα του. Πέρσι στη ρεβάνς με την Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός είχε αποβληθεί στο 82ο λεπτό και με τους Πειραιώτες να προηγούνται 1-0 και να πιέζουν τους Λονδρέζους. Στο προχθεσινό ματς κάνει ένα άτσαλο μαρκάρισμα στη γραμμή του πλαγίου άουτ και δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. Αφήνει τον Ολυμπιακό με παίκτη λιγότερο σε ένα ματς που πήγαινε στην παράταση και επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος μερικούς μήνες μετά. Και το κακό για τον Μπα είναι πως έχει κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση, αλλά τη μουντζουρώνει όλη με αυτήν την ενέργειά του.

Έχουν συμβεί πάρα πολλά στη διαδικασία των προκριματικών για να φτάσει ο Ολυμπιακός στον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς. Η ομάδα του Πειραιά ειδικά στα παιχνίδια με τη Νέφτσι Μπακού αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα και αναγκάστηκε να παίξει χωρίς πολλούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές. Και για να μην κρυβόμαστε, ο κορονοϊός ήταν το βασικό πρόβλημα που ταλαιπώρησε τους Πειραιώτες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να χάσουν προπονήσεις και να καταπονηθούν από τον ιό. Και φυσικά για όλο αυτό που έχει συμβεί υπάρχουν ευθύνες.

Όπως ευθύνες υπάρχουν και για το γεγονός πως, ενώ ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Αγριογιάννης δεν μπορεί εδώ και 15 ημέρες να βρεθεί στον Ρέντη, οι γκολκίπερ προπονούνται μόνοι τους και όχι με κάποιον από την ακαδημία. Ακόμη και προχθές η ύπαρξη ενός προπονητή τερματοφυλάκων ίσως να είχε βοηθήσει τον Τζολάκη στα πέναλτι, αλλά οι γκολκίπερ ήταν μόνοι τους.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Καταδικασμένος να προκριθεί

Οι ευθύνες του Μαρτίνς για τον αποκλεισμό

Περιζήτητος ο Γιαν που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Προφανώς και δεν διαγράφεται ό,τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα...

Ολυμπιακός: Έρχονται προτάσεις για Σεμέδο, Σισέ, Χασάν και Καμαρά