Οι ευθύνες του Μαρτίνς για τον αποκλεισμό

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε την ευθύνη ως όφειλε να κάνει για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Λουντογκόρετς και είναι γεγονός πως σε αυτά τα δύο παιχνίδια δεν έδειξε να βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση.

Οι ευθύνες του Μαρτίνς για τον αποκλεισμό

Ήταν λάθος του που στο πρώτο παιχνίδι επέλεξε να παίξει με τριάδα στην άμυνα και το πλήρωσε. Κι ενώ έπαθε τη ζημιά στο Φάληρο, το επανέλαβε στη ρεβάνς με αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό.

Στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς ο Μαρτίνς καθυστέρησε αρκετά να κάνει και τις αλλαγές. Για παράδειγμα ο Θανάσης Ανδρούτσος έδειχνε αρκετά κουρασμένος από την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και βγήκε στο 119’.

Παράλληλα, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έδειξε να έχει προβλήματα, με τους Βούλγαρους να τον έχουν βάλει στο… σημάδι και από εκεί να εκδηλώνουν τις επιθέσεις τους. Ακόμη, έχει γίνει πολύ κακή πνευματική προετοιμασία της ομάδας για τα ματς με τη Λουντογκόρετς και φυσικά ήταν μεγάλο το ρίσκο του με τον Τζολάκη, ένα νέο παιδί με μέλλον που βίωσε έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Ενώ έχει έτοιμο, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, τον Βατσλίκ, προτίμησε να παίξει με τον Τζολάκη και στα δύο ματς.

Ακόμη, η ομάδα του Πειραιά έδειξε πως ήταν ανέτοιμη και πνευματικά και σωματικά για τη διαδικασία των πέναλτι. Δεν υπήρχε στο μυαλό το σενάριο να κριθεί σε αυτό το σημείο η πρόκριση, ενώ την ίδια ώρα έχει ξεχάσει στον πάγκο του τον καλύτερο αμυντικό της προετοιμασίας, τον Μάρκοβιτς.

Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακός: Το λάθος του Μπα και οι γκολκίπερ

Ολυμπιακός: Καταδικασμένος να προκριθεί

Περιζήτητος ο Γιαν που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Προφανώς και δεν διαγράφεται ό,τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα...

Ολυμπιακός: Έρχονται προτάσεις για Σεμέδο, Σισέ, Χασάν και Καμαρά