Ολυμπιακός: Έρχονται προτάσεις για Σεμέδο, Σισέ, Χασάν και Καμαρά

Μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και σε αυτήν την προσπάθεια επικεντρώνεται πλέον, με το μυαλό να είναι μόνο στα ματς με τη Σλόβαν. Αναμένονται προτάσεις για Σεμέδο, Σισέ, Χασάν και Καμαρά

Ολυμπιακός: Έρχονται προτάσεις για Σεμέδο, Σισέ, Χασάν και Καμαρά

Οι πρωταθλητές αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στη φάση της ανασύνταξης. Προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, να συνέλθουν από το σοκ του αποκλεισμού και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Αυτή περιλαμβάνει τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Φημολογία για Σεμέδο

Αυτό είναι το ένα κεφάλαιο της επόμενης μέρας του αποκλεισμού. Το άλλο έχει να κάνει με τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ. Μέχρι τις 31 Αυγούστου που πέφτει η αυλαία των μεταγραφών αναμένεται να αλλάξουν αρκετά στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχασαν πόντους στα δύο ματς με τη Λουντογκόρετς, ενώ είναι και άλλοι που αρέσουν σε ευρωπαϊκούς συλλόγους και αναμένεται να έρθουν προτάσεις. Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει σοβαρή ευθύνη για την εικόνα της ομάδας στα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει ενδιαφέρον πιθανότατα από ομάδες της πατρίδας του, και αν πράγματι συμβεί, τότε ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Ενδιαφέρον για ακόμα τρεις

Για τον Αχμέντ Χασάν υπήρχε φημολογία για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναθέρμανση το προσεχές διάστημα. Ο Ολυμπιακός είναι ανοιχτός να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση για τον Αιγύπτιο φορ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο, αλλά στα προκριματικά δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά. Ο Παπέ Σισέ από την πλευρά του είναι ένα παιδί που θεωρητικά ήταν εκτός πλάνων, αλλά στα προκριματικά βοήθησε και με το παραπάνω. Όλοι του το αναγνωρίζουν και έχουν να λένε τα καλύτερα για τον Σενεγαλέζο, όμως και γι’ αυτόν αναμένεται να έρθει πρόταση και ο Ολυμπιακός σκοπεύει να καθίσει στο τραπέζι με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Ο Μαντί Καμαρά διαφέρει με όλους τους παραπάνω, αλλά μπαίνοντας στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι θα φτάσει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή. Ο Αφρικανός χαφ βρίσκεται στη λίστα της Νάπολι, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Φυσικά για κάθε ποδοσφαιριστή που θα φύγει θα έρθει και αντικαταστάτης, αλλά αυτήν τη στιγμή έτσι έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Ολυμπιακό και μας περιμένουν «καυτές» μέρες.

Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακός: Το λάθος του Μπα και οι γκολκίπερ

Ολυμπιακός: Καταδικασμένος να προκριθεί

Οι ευθύνες του Μαρτίνς για τον αποκλεισμό

Περιζήτητος ο Γιαν που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Προφανώς και δεν διαγράφεται ό,τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα...