Ολυμπιακός - Πόρτο: Για την 5η νίκη επί του Κονσεϊσάο ο Μαρτίνς!

Πέδρο Μαρτίνς και Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα τεθούν αντιμέτωποι (9/12, 22:00, LIVE στο fosonline.gr) για 16η φορά με τον προπονητή του Ολυμπιακού να έχει υπέρ του την παράδοση έναντι του τεχνικού της Πόρτο.

Ολυμπιακός - Πόρτο: Για την 5η νίκη επί του Κονσεϊσάο ο Μαρτίνς!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τετάρτης (9/12, 22:00, LIVE στο fosonline.gr) για την και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το ματς είναι «τελικός» για τους γηπεδούχους που θέλουν τη νίκη, ώστε να μην τους ενδιαφέρει βαθμολογικά τι θα συμβεί στο άλλο ματς του 3ου ομίλου μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Μαρσέιγ (9/12, 22:00).

Οι «δράκοι», από την πλευρά τους, θεωρητικά είναι αδιάφοροι, αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει την δεύτερη θέση και προκριθεί στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ωστόσο, όπως προανήγγειλε και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, η ομάδα του έρχεται για τη νίκη.

Πάντως, η παράδοση ευνοεί εν προκειμένω τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι δύο Πορτογάλοι έρχονται αντιμέτωποι για 16η φορά, αλλά και για με γηπεδούχο τον προπονητή του Ολυμπιακού. Στις επτά προηγούμενες, ο Μαρτίνς έχει υπέρ του παράδοση, μετρώντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες και είναι έτοιμος για την 5η νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!