Nικητής ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη μάχη με τον κορονοϊό!

Απόλυτα υγιής είναι πλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός βγήκε νικητής, έχει ιαθεί από τον κορονοϊό με τον οποίο διαγνώστηκε πριν από δύο εβδομάδες!    

Nικητής ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη μάχη με τον κορονοϊό!

Νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος προ δύο εβδομάδων είχε διαγνωστεί με τον νέο ιό που έχει «χτυπήσει» όλη την υφήλιο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει πλέον ιαθεί πλήρως από τον κορονοϊό και χαίρει άκρας υγείας.

Ο Μαρινάκης ακολούθησε πιστά τις οδηγίες των γιατρών και των ειδικών στο διάστημα της ασθένειάς του, το οποίο πέρασε έχοντας ήπια συμπτώματα.

Έτσι, επιβεβαιώθηκε και το ρεπορτάζ του fosonline.gr σύμφωνα με το οποίο τα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του λόγω του ιού δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής (20/3) υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης εισήχθη στην εντατική λόγω του κορονοϊού. Η συγκεκριμένη είδηση που διαδόθηκε όμως δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ συνέχισε να ακολουθεί τις οδηγίες των ιατρών και είναι πλέον απολύτως καλά στην υγεία του. Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δημοσιοποιήσει ότι προσβλήθηκε από τον COVID-19. Το είχε κάνει με αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στους πολίτες και για να δώσει το παράδειγμα ότι όλοι πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών.

Σε διάψευση της είδησης που είχε κυκλοφορήσει προχώρησε και ο γιος του ισχυρού άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Μιλτιάδης. Σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή που η υγεία είναι πάνω απ' όλα όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και οι υπεύθυνοι για τη σωστή ενημέρωση του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλα καλά με την υγεία του Βαγγέλη Μαρινάκη

Χρήστος Θέος στον ANT1 για κορονοϊό, Ολυμπιακό και Βαγγέλη Μαρινάκη

Μώραλης για Μαρινάκη: «Κόλλησε τον κορονοϊό στην Αγγλία. Ευτυχώς, έκανε τρία πράγματα σωστά...» (vid)

Ολυμπιακός: Αρνητικά τα αποτελέσματα παικτών και προσωπικού για κορονοϊό!

Σε καραντίνα οι παράγοντες της Μίλγουολ που ήρθαν σε επαφή με τον Μαρινάκη στο Νότιγχαμ

Αρνητικοί στον κορονοϊό οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Μαρινάκη

Κορονοϊός: Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Μαρινάκης προσβλήθηκε από τον ιό Covid-19

Προσβλήθηκε από κορονοϊό ο Μαρινάκης: «Ο γνωστός ιός με επισκέφθηκε, νιώθω καλά»