Μώραλης για Μαρινάκη: «Κόλλησε τον κορονοϊό στην Αγγλία. Ευτυχώς, έκανε τρία πράγματα σωστά...»(vid)

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για την διάγνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη με κορονοϊό και για την διεξαγωγή του αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς.

Μώραλης για Μαρινάκη: «Κόλλησε τον κορονοϊό στην Αγγλία. Ευτυχώς, έκανε τρία πράγματα σωστά...»(vid)

Δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έκανε ο δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης, ο οποίος αναφέρθηκε στον ιδιοκτήτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη που διαγνώστηκε με κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε χθες Τρίτη (10/3), ενώ παράλληλα επισήμανε πως ο αγώνας των ερυθρόλευκων με την Γουλβς στο «Καραϊσκάκη» για την φάση των 32 του Europa League θα διεξαχθεί κανονικά, χωρίς την παρουσία θεατών.

Ο Μώραλης, κάνοντας αναφορά στην κατάσταση της υγείας του Βαγγέλη Μαρινάκη, είπε συγκεκριμένα:

«Νομίζω ότι νοσεί ήπια και αυτό είναι θετικό. Είναι προφανές ότι κόλλησε τον ιό κατά την παραμονή του στην Αγγλία. Ευτυχώς, κατά τη γνώμη μου έκανε τρία πράγματα σωστά. Πήγε αμέσως να ελεγχθεί, βρέθηκε θετικός και δημοσιοποίησε ότι νοσεί που είναι κάτι πολύ θετικό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

Πρέπει να ακούμε τους γιατρούς και να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής προστασίας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όπως όλες οι χώρες με ψυχραιμία.»

Όσον αφορά το ματς Ολυμπιακός-Γουλβς:

«Εμείς θεωρούμε ότι ο αγώνας θα παιχτεί κανονικά, χωρίς θεατές φυσικά. Αλλά επειδή επαναλαμβάνω ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και οι εξελίξεις ώρα με την ώρα αλλάζουν τις αποφάσεις, θα πρέπει να περιμένουμε. Όμως θεωρώ, με τις ενδείξεις που έχουμε μέχρι τώρα, ότι ο αγώνας την Πέμπτη θα παιχτεί κανονικά. Πρώτα απ’ όλα είναι η υγεία του κόσμου, δεύτερο είναι η οικονομία και τρίτο, μια παράμετρος είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα.»