Σε καραντίνα οι παράγοντες της Μίλγουολ που ήρθαν σε επαφή με τον Μαρινάκη στο Νότιγχαμ

Η Μίλγουολ έκανε γνωστό ότι οι παράγοντές της που ήρθαν σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Νότιγχαμ έχουν τεθεί προληπτικά σε καραντίνα. 

Σε καραντίνα οι παράγοντες της Μίλγουολ που ήρθαν σε επαφή με τον Μαρινάκη στο Νότιγχαμ

H Mίλγουολ αντιμετώπισε (και νίκησε 3-0) τη Νότιγχαμ στον αγώνα της 6ης Μαρτίου για το πρωτάθλημα της Championship, σε ένα ματς που παρακολούθησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ ήταν στο γήπεδο σε αυτόν τον αγώνα και μάλιστα όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ Ματ Λόου, της Daily Telegraph, είχε και χειραψία με κάθε μέλος της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η πρώτη ενημέρωση της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη διάγνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη με κορονοϊό

Ο ιδιοκτήτης ωστόσο της Φόρεστ (και του Ολυμπιακού) φαίνεται πως δεν περιορίστηκε στις χειραψίες με τους «δικούς» του αλλά χαιρέτησε και τους αντιπάλους.

Όταν στη Μίλγουολ πληροφορήθηκαν τα νέα για τον Μαρινάκη και τον κορονοϊό εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση.

Και η Μίλγουολ πήρε θέση για το θέμα κορονοϊός-Μαρινάκης

«Η Μίλγουολ έχει επίγνωση των ειδήσεων και αναζητά την κατάλληλη ιατρική συμβουλή και καθοδήγηση.Όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις έχουν ήδη ληφθεί»

Ωστόσο δεν έμειναν σε αυτό. Το κλαμπ επιβεβαίωσε ότι οι παράγοντες του που ήρθαν σε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν τεθεί σε απομόνωση στο σπίτι τους με το φόβο μιας πιθανής μόλυνσης.

«Αυτό είναι καθαρά ένα προληπτικό μέτρο και κανένα άτομο δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Το κλαμπ θα συνεχίσει να ακολουθεί όλες τις απαραίτητες οδηγίες από τα αρμόδια όργανα» ανέφερε η ανακοίνωση της Μίλγουολ.