Όλα καλά με την υγεία του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα η είδηση πως επιδεινώθηκε η κατάστασή του.

Όλα καλά με την υγεία του Βαγγέλη Μαρινάκη

Αυτές οι ημέρες είναι πολύ κρίσιμες και απαιτούν υπευθυνότητα, όπως τονίζουν καθημερινά από την κυβέρνηση. Υπευθυνότητα απ' όλους τους πολίτες και πολύ περισσότερο τους δημοσιογράφους. Τούτες τις δύσκολες ημέρες προτεραιότητα έχει η δημόσια υγεία, αλλά παράλληλα κρίνονται και οι πάντες.

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες: «Κανένα ψέμα δεν αντέχει στον χρόνο»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μιλήσει ανοιχτά για τα fake news, ενώ και ο Σωτήρης Τσιόδρας καθημερινά κάνει συστάσεις τόσο στον κόσμο όσο και σε αυτούς που τα αναπαράγουν.

Το βράδυ της Παρασκευής υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης εισήχθη στην εντατική λόγω του κορονοϊού. Θυμίζουμε πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε δημοσιοποιήσει ότι προσβλήθηκε από τον COVID-19. Το είχε κάνει με αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στους πολίτες και για να δώσει το παράδειγμα πως όλοι πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των γιατρών.

Σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή που η υγεία είναι πάνω απ' όλα όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και οι υπεύθυνοι για τη σωστή ενημέρωση του κόσμου. Η είδηση που διαδόθηκε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης εισήχθη στην εντατική δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να ακολουθεί τις οδηγίες των ιατρών και είναι καλά στην υγεία του.

Σε διάψευση της είδησης που κυκλοφόρησε προχώρησε και ο γιος του ισχυρού άνδρα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Μιλτιάδης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών είναι καλά στην υγεία του και το θέμα είναι πως αυτές τις ημέρες όλοι οφείλουν να είναι υπεύθυνοι και πολύ προσεκτικοί σε όλα όσα μεταδίδουν στον κόσμο.