«Καμία πρόταση για Αντούνα από Ολυμπιακό, κάνει 11 εκατ. δολάρια»

Μεγάλη έκταση έχει λάβει στο Μεξικό η περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα που έχει προταθεί από το Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα του είναι κάθετα αρνητική. 

«Καμία πρόταση για Αντούνα από Ολυμπιακό, κάνει 11 εκατ. δολάρια»

Δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Ουριέλ Αντούνα η Τσίβας Γκουανταλαχάρα, σύμφωνα με όσα είπε στο Μεξικό ο αθλητικός διευθυντής της, αλλά διευκρίνισε ότι η ομάδα του δεν πρόκειται να δεχτεί να παραχωρήσει τον 24χρονο διεθνή εξτρέμ με λιγότερα από 11 εκατομμύρια δολάρια. Όσα είχε δώσει για να τον αγοράσει πριν από δύο χρόνια από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αντούνα έχει προταθεί από τον Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τον παλιό άσο των ερυθρολεύκων έχει υπάρξει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, σε συνομιλίες με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Ωστόσο ο ίδιος ο Νέρι διευκρίνισε πως «δεν είναι θέμα που μπορώ να κάνω κάτι εγώ ή ο Ολυμπιακός», εννοώντας προφανώς ότι ο παίκτης είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο.

Στο Μεξικό, πάντως, εκτιμούν ότι πρόκειται για μορφή πίεσης από την πλευρά του παίκτη ώστε να επιστρέψει στην Ευρώπη και να παίξει στην ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός, πάντως, ακόμη και να ήθελε να μπει σε διαδικασία επαφών με την ομάδα του Μεξικού έστω για κάποιον άλλο τρόπο συνεργασίας ώστε να γίνει η απόκτηση του (χάλκινου ολυμπιονίκη του Τόκιο) Αντούνα, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή αφού δεν υπάρχει ελεύθερη θέση στο ρόστερ του για μη κοινοτικό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακός: Το λάθος του Μπα και οι γκολκίπερ

Ολυμπιακός: Καταδικασμένος να προκριθεί

Οι ευθύνες του Μαρτίνς για τον αποκλεισμό

Περιζήτητος ο Γιαν που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Προφανώς και δεν διαγράφεται ό,τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα...

Ολυμπιακός: Έρχονται προτάσεις για Σεμέδο, Σισέ, Χασάν και Καμαρά