Ολυμπιακός: Η Λίβερπουλ έστειλε ιδιωτικό αεροπλάνο και πήρε τον Τσιμίκα!

Απίστευτα πράγματα από τη Λίβερπουλ που ήθελε εδώ και τώρα τον Κώστα Τσιμίκα και από τη στιγμή που τα βρήκε με τον Ολυμπιακό έστειλε ιδιωτικό αεροσκάφος και βρίσκεται ήδη στην Αγγλία.

Ολυμπιακός: Η Λίβερπουλ έστειλε ιδιωτικό αεροπλάνο και πήρε τον Τσιμίκα!

Τις τελευταίες δύο ημέρες στο «ΦΩΣ» έχετε διαβάσει κάθε λεπτομέρεια για το deal του καλοκαιριού. Η Λίβερπουλ ήθελε σαν τρελή τον Κώστα Τσιμίκα και ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ζητήσει να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του Έλληνα μπακ από τον Ολυμπιακό.

«Τον θέλει εδώ και τώρα», σας γράφαμε και όλα αυτά γίνονται από πράξη από την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός συμφώνησε στη μεγάλη πρόταση που του έκαναν οι Reds όλα τα υπόλοιπα ήταν τυπική διαδικασία.

Η Λίβερπουλ πράγματι τον ήθελε εδώ και τώρα και το απέδειξε αυτό με την κίνηση της να στείλει στην Ελλάδα ιδιωτικό αεροσκάφος για να παραλάβει τον Κώστα Τσιμίκα. Δεν μπορούσαν να περιμένουν οι Άγγλοι και ήθελαν να τελειώσει άμεσα το μεγάλο deal.

Ο ποδοσφαιριστής, λοιπόν, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν και τα Μέσα στην Αγγλία βρίσκεται ήδη στο Νησί. Θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο σύμφωνα με τους Άγγλους θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια.

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον θέλει τον παίκτη άμεσα στη διάθεση του και γι' αυτό γίνονται αστραπιαίες κινήσεις προκειμένου να τελειώνουν με τα διαδικαστικά. Τον Τσιμίκα πλέον τον χωρίζουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρώσει τη μεγάλη του μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Πρόκειται για τη σπουδαιότερη μεταγραφή που έχει κάνει Έλληνας ποδοσφαιριστής, αφού πηγαίνει στην εν ενεργεία πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Διαβάστε ακόμα:

«Είπε "ναι" ο Ολυμπιακός στη Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα»

Ολυμπιακός: Αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ το deal με Λίβερπουλ για Τσιμίκα (vid)

Στο Λίβερπουλ τις επόμενες ώρες ο Τσιμίκας για τη μεταγραφή του! Πόσα θα πάρει ο Ολυμπιακός

Τελικά ίσως ο Γιαννούλης να μην είναι καλύτερος του Τσιμίκα