Τελικά ίσως ο Γιαννούλης να μην είναι καλύτερος του Τσιμίκα

Προβληματισμένος ο Ευτέρπης Αμπαλίδης μετά το κρας τεστ των δύο αριστερών μπακ Γιαννούλη, Τσιμίκα, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Τελικά ίσως ο Γιαννούλης να μην είναι καλύτερος του Τσιμίκα

Για πολύ καιρό ήταν πεπεισμένος ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης ανήκει στην ελίτ των αριστερών μπακ της Ευρώπης. Εννοείται ότι ήταν και απόλυτα σίγουρος ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ αδικείται κατάφωρα που δεν είναι βασικός στην Εθνική αντί του Κώστα Τσιμίκα. Ο λόγος για τον Ευτέρπη Αμπαλίδη, φίλαθλο που ενημερώνεται αποκλειστικά από εφημερίδες, δημοσιογράφους και ραδιόφωνα που πολεμούν το Αθηναϊκό κατεστημένο.

«Τελικά ίσως να μην είναι κλάσεις ανώτερος του Τσιμίκα», δήλωσε στο blog μας, προβληματισμένος από τη φάση του 48’ όπου ο παίκτης του Ολυμπιακού πέρασε πέντε παίκτες προκαλώντας φάση που κατέληξε στο αυτογκόλ του Γιαννούλη.

«Ίσως να είναι λίγο καλύτερος, άντε το πολύ ισάξιος», συνέχισε ο Ευτέρπης αγνοώντας βασικά πράγματα όπως ότι ο ένας παίκτης δοκιμάζεται και ξεχωρίζει κόντρα σε ομαδούλες τύπου Μπάγερν, Τότεναμ και Αρσεναλ, ενώ ο άλλος διαπρέπει με Ξάνθη και τον Βόλο.

Αυτή ίσως να μην είναι η πρώτη φορά που ο Ευτέρπης δοκιμάζει την πίστη του. που με τόσο κόπο του την έχουν περάσει ως... μονίμως αδικημένο. Για χρόνια ο κ. Αμπαλίδης ήταν πεπεισμένος ότι το κατεστημένο πολεμάει τον Κλάους, επιλέγοντας στην Εθνική τον Μήτρογλου. Η εξέλιξη της καριέρας των δύο παικτών ίσως να προβλημάτισε τον Ευτέρπη που μπορεί τελικά να τους θεωρεί ισάξιους.

Το ίδιο ίσως μπορεί και να συνέβη και με μια άλλη περίπτωση όπου τον είχαν πείσει πως ο Πέλκας δεν βλέπει τον Φορτούνη. Τελικά αυτός που ίσως δεν θέλει να βλέπει είναι ο Ευτέρπης τον παίκτη του ΠΑΟΚ στη βασική εντεκάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Πρώτος ο Ολυμπιακός, πέμπτος ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι!

Τα highlights του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-1 (vid)

Τι είπε ο Τοροσίδης στον Μίνο (vids)