Αρτακιανού: «Παίξαμε σοβαρά, πρέπει να δέσουμε ως ομάδα»

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας Αρτακιανού μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. 

Αρτακιανού: «Παίξαμε σοβαρά, πρέπει να δέσουμε ως ομάδα»

Στις δηλώσεις της μετά την άνετη νίκη με 30 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η λίμπερο του Ολυμπιακού, Μαριαλένα Αρτακιανού τόνισε ότι η ομάδα έπαιξε σοβαρά, ενώ χρειάζεται χρόνος προκειμένου να υπάρξει η απαιτούμενη χημεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε σοβαρά! Πήραμε τη νίκη και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Αύριο και μεθαύριο, έχουμε δύο διαφορετικά ματς, στόχος μας είναι να τα κερδίσουμε και να κατακτήσουμε το Βαλκανικό, το οποίο θα μας δώσει και το εισιτήριο για το CEV Challenge Cup.

Σιγά-σιγά, πρέπει να δέσουμε, γιατί η αλήθεια είναι, ότι είχαμε πολλούς τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν και φυσικά, μια νέα ομάδα. Οπότε, τώρα, έχουμε ξεκινήσει και είμαστε όλες μαζί και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας.

Αυτά τα παιχνίδια εδώ, θα μας βοηθήσουν πολύ στο να μπορέσει να δεθεί η ομάδα το συντομότερο. Γιατί σε μία εβδομάδα περίπου, ξεκινάει και το πρωτάθλημα».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110