«Είπε "ναι" ο Ολυμπιακός στη Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα»

Βουίζει η Αγγλία την τελευταία ώρα πως ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε την πρόταση της Λίβερπουλ για τον Κώστα Τσιμίκα και πως αυτή τη στιγμή ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον παίκτη.

«Είπε "ναι" ο Ολυμπιακός στη Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα»

Ο κακός χαμός γίνεται την τελευταία ώρα στην Αγγλία με το θέμα του Κώστα Τσιμίκα. Το «ΦΩΣ» από την περασμένη εβδομάδα σας είχε γράψει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ ασχολείται σοβαρά μαζί του, ενώ το Σάββατο σας ενημέρωσε για το προχωρημένο της υπόθεσης.

Ολυμπιακός: Αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ το deal με Λίβερπουλ για Τσιμίκα (vid)

Πως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή; Ο Ολυμπιακός όπως αναφέρουμε και στο σημερινό μας φύλλο στην εφημερίδα, θα επιχειρήσει να ανεβάσει την τιμή του και να την φτάσει κοντά στα 20 εκατ. ευρώ. Οι συζητήσεις με τη Λίβερπουλ είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο με τους Reds να πιέζουν για την απόκτηση του παίκτη.

Στην Αγγλία εδώ και μερικά λεπτά υπάρχει η είδηση πως ο Ολυμπιακός είπε το «ναι» στην πρόταση της Λίβερπουλ. Σύμφωνα με τους Άγγλους οι "ερυθρόλευκοι" αποδέχτηκαν την πρόταση και είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη για να κλείσει η μεγάλη μεταγραφή. Αυτά προς το παρόν αναφέρουν στο Νησί που μοιάζουν πολύ προχωρημένα. Από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος όπως κάνουν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πρόκειται, άλλωστε για ένα πολύ σοβαρό θέμα και μία πολύ μεγάλη συμφωνία και οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να πουν κάτι αν δεν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Όλα δείχνουν, πάντως, ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά να δώσουν τα χέρια για να γίνει η μεταγραφή. Η Λίβερπουλ έχει επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση που φαίνεται πως καλύπτει τους Πειραιώτες.