To Top-10 των αναγνωστών του Fosonline

Το Fosonline έκλεισε έξι μήνες ζωής και σας παρουσίαζει τα θέματα που εσείς διαβάσατε περισσότερο σε αυτό το μισό χρόνο που το ταξίδι του Φωτός μπήκε και στα... διαδικτυακά νερά!

To Top-10 των αναγνωστών του Fosonline

Η εμπιστοσύνη του κοινού είναι ένα από τα μεγαλύτερα "όπλα" ενός ειδησεογραφικού Μέσου προκειμένου να συνεχίσει ακάθεκτο το έργο της ενημέρωσης.

Το Fosonline έκλεισε μισό χρόνο ζωής στο διαδίκτυο και οι αναγνώστες του το "αγκάλιασαν" από την πρώτη στιγμή. Διαβάστε ποιά θέματά μας ήταν αυτά που κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον σας:

Στις 26 Νοεμβρίου τέλειωσαν όλα για τον Ολυμπιακό

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη για το πώς ο Ολυμπιακός την περσινή σεζόν ξεκίνησε να παίρνει την... κάτω βόλτα.

Το unfair του Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μεταπήδησε από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, όμως ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα της μεταγραφής του δεν τον τίμησε και ιδιαίτερα.

Αυτοκτονία του Ολυμπιακού με 12 ενέσεις στον Πρίντεζη

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος σας έγραψε πρώτος πώς ο Γιώργος Πρίντεζης δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του στην πιο κρίσιμη καμπή της περσινής Euroleague.

Τα sms του Παπαπέτρου με τον Αναστόπουλο

Ο Red Ducklin σε ένα απολαυστικό θέμα, αναλύει τι συζητάει ο Παπαπέτρου με τον διαιτητή Αναστόπουλο μετά την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Το «δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω» του Πάρντο και πως η ΑΕΚ τον κράτησε στον Ολυμπιακό

Ο Φελίπε Πάρντο κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο νέο ρόστερ του Ολυμπιακού και ο Γιώργος Στασινόπουλος ανέλυσε το πως η φημολογία ότι η ΑΕΚ θέλει τον ποδοσφαιριστή, έπαιξε τον ρόλο της σε αυτή την εξέλιξη.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου παίζει μπάλα στο fosonline.gr

Μια απολαυστική συνέντευξη με τον τραγουδοποιό Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Αυτούς κόβει ο Μάρτινς

Οι ποδοσφαιριστές που δεν ήθελε στο ρόστερ του ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ένα θέμα που απασχόλησε αρκετά τους φίλους της ομάδας.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης στη Μητρόπολη

Ο θάνατος και η κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ ήταν ένα γεγονός που προκάλεσε σοκ στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια.

Τα παράτησαν οι Αγγελόπουλοι

Ο πάντα απολαυστικός Red Duckling είχε απαντήσει σε όσους ισχυρίζονταν ότι οι προέδροι του Ολυμπιακού θα άφηναν την ομάδα στη μοίρα της.

Ο Γραμμένος απαντά στον Red Duckling

Τα sms του Βαγγέλη Γραμμένου στο "παπί"...