Αυτούς «κόβει» ο Μαρτίνς

Αυτοί που «κινδυνεύουν» και το «κόψιμο» - έκπληξη. 

Αυτούς «κόβει» ο Μαρτίνς

Αύριο το απόγευμα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στον Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και από Δευτέρα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές.

Είναι πολύ πιθανό από αύριο να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια της προετοιμασίας. Μέχρι στιγμής τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά για Σαλιάκα, Μανθάτη, Βέργο, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα «κόψιμο» - έκπληξη στο κέντρο της άμυνας. Δύσκολα θα συνεχίσει και ο Τζούρτζεβιτς, αφού εκτός από τους Γκερέρο, Μάνο θα αποκτηθεί και βαρύ όνομα, με τον Ανσαριφάρντ να φέρνει λεφτά από ομάδα της Ασίας, όπου θα αγωνίζεται ως γηγενής.

Πέντε ποδοσφαιριστές αναμένεται να κόψει ο Πέδρο Μαρτίνς και μετά το Βέλγιο και την Ολλανδία δεν αποκλείεται να συνεχιστεί η διαδικασία.

Βέβαια θα προστεθούν και δύο νεοαποκτηθέντες, με τον Ποντένσε να είναι ο ένας, ενώ αυτόν που υπολογίζει για την ενδεκάδα είναι ο Βρουσάϊ τον οποίο ο Μαρτίνς θεωρεί αναντικατάστατο, παρότι στα εξτρέμ υπάρχουν οι Λάζαρος, Φετφατζίδης, Πάρντο.

Σε αυτή τη θέση παίζει και ο Μάριν, που δύσκολα θα μείνει ως το τέλος της προετοιμασίας, όχι γιατί δεν ικανοποίησε πέρυσι με την απόδοση, του αλλά επειδή προκάλεσε προβλήματα με τη συμπεριφορά του.