Ο Σωκράτης Κόκκαλης στη Μητρόπολη και ο συγκλονιστικός επικήδειος από τα αδέρφια

Πλήθος κόσμου βρίσκεται από το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να πει το «τελευταίο αντίο» στο γιο του Σωκράτη Κόκκαλη που έχασε τη ζωή του σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ. 

Ο Σωκράτης Κόκκαλης στη Μητρόπολη και ο συγκλονιστικός επικήδειος από τα αδέρφια

Η Μητροπόλεως είναι από το πρωί κλειστή από το ύψος του Συντάγματος και ακόμα και τώρα καταφθάνει πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο γιο του ιστορικού προέδρου του Ολυμπιακού.

Στις 11 κατέφθασε στη Μητρόπολη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ αμέσως μετά κατέφθασε εκεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το στεφάνι του κου. Μαρινάκη αναφέρει «Καλές αιώνιες θάλασσες», ενώ ρίγος προκαλεί ένα μήνυμα σε στεφάνι που γράφει: «Μέχρι την τελευταία μου πνοή σου ορκίζομαι ότι θα την προσέχω. Το ξέρω ότι θα είσαι πάντα μαζί μας και θα μας οδηγείς. Θα σε αγαπώ και θα σε τιμώ για πάντα.

Παυλίνα».

Στη Μητρόπολη βρίσκονται μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ο πρώην τεχνικός της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς και πολλοί παράγοντες του αθλητισμού αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων», όπως οι Τζόρτζεβιτς, Γκόγκιτς και άλλοι.

Το «παρών» έδωσαν ακόμα ο δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης, ο Παναγιώτης Φασούλας και άλλοι άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Ολυμπιακό.

Συγκλονίζει ο επικήδειος από τα αδέρφια του:

«Ήσουν ο μικρότερος αδερφός μας, για εμάς έγινες ο καλύτερος οδηγός. Ξέρουμε ότι θα μας παρακολουθείς από εκεί που είσαι, έχουμε έναν αφόρητο πόνο, μα στην καρδιά μας το χαμόγελό σου. Θα είμαστε μια γροθιά, θα πάμε τον κόσμο μπροστά. Να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει».

Η εξόδιος ακολουθία έχει ολοκληρωθεί και πλέον η οικογένεια κατευθύνθηκε προς το Α' Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου θα τελεστεί η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο.

  • Η κα. Μαριάννα Λάτση

    Η κα. Μαριάννα Λάτση

  • Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης

    Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης

  • Η Έλλη Στάη

    Η Έλλη Στάη

  • Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

    Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

  • Ο Παναγιώτης Φασούλας

    Ο Παναγιώτης Φασούλας

  • Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

    Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

  • Ο Αλέξης Τσίπρας

    Ο Αλέξης Τσίπρας