Το unfair του Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα θέλει, όμως ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό δεν τον τιμάει ιδιαίτερα.

Το unfair του Παπαπέτρου

Όταν το 2013 ο Ολυμπιακός έδινε την ευκαιρία στον Παπαπέτρου να αγωνιστεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, η πίστη των «ερυθρόλευκων» για το ταλέντο του ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη.

Ο Ιωάννης ήταν ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός μπασκετμπολίστας. Με πολλά αθλητικά προσόντα, καλό σουτ από την περιφέρεια και περγαμηνές να κάνει μεγάλα πράγματα στο παρκέ.

Ο Ιωάννης στην πενταετία που παρέμεινε στον Ολυμπιακό ξεδίπλωσε το ταλέντο του, έβγαλε πολλά από τα στοιχεία που τον διέκριναν όμως η εξέλιξή του δεν ήταν η επιθυμητή. Όχι ότι ο διεθνής φόργουορντ παρέμεινε στάσιμος, όμως οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για τον ίδιο ήταν πολύ περισσότερες από όσα παρουσίασε κατά την πενταετία του στο λιμάνι του Πειραιά.

Το βράδυ της Κυριακής, 08/07 ο κύκλος του αθλητή στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, όμως ο τρόπος με τον οποίο επήλθε το διαζύγιο δεν ήταν και ο καλύτερος.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ περίμενε ότι ο Παπαπέτρου θα ενημέρωνε ο ίδιος προσωπικά για την απόφασή του. Άλλωστε αυτός ήταν που είχε ζητήσει το ξαφνικό ραντεβού με τους προέδρους, το οποίοι οι κ.κ. Αγγελόπουλοι δέχτηκαν. Όμως όταν ήρθε η ώρα να απαντήσει στην πρόταση της ομάδας, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε ποτέ και ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε από τον μάνατζερ του. Και μάλιστα, αυτό συνέβη μισή ώρα μετά αφού είχε διαρρεύσει το «όχι» στα ελληνικά ΜΜΕ.

Καταλαβαίνει κανείς ότι ο διεθνής φόργουορντ έκανε τεράστιο «φάουλ», αφού έπρεπε να συμπεριφερθεί στον Ολυμπιακό όπως του συμπεριφέρθηκε η ομάδα κατά την πενταετή τους συνεργασία.

Τουλάχιστον unfair η κίνησή του...