Ολυμπιακός: Έτσι σχηματίζεται η γραμμή των γκαρντ του Μπαρτζώκα - Τα δεδομένα για Κόνιαρη-Λαρεντζάκη

Η γραμμή των γκαρντ του Γιώργου Μπαρτζώκα αρχίζει και διαμορφώνεται. Σλούκας, Τζένκινς, Χάρισον, Σπανούλης, αλλά και τα δεδομένα στις περιπτώσεις των Λαρεντζάκη και Κόνιαρη. 

Ολυμπιακός: Έτσι σχηματίζεται η γραμμή των γκαρντ του Μπαρτζώκα - Τα δεδομένα για Κόνιαρη-Λαρεντζάκη

Ανά εβδομάδα σχεδόν σας παρουσιάζουμε το πλάνο και τις σκέψεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για το ρόστερ του Ολυμπιακού. Σε μία μεταγραφική περίοδο, όμως, ορισμένα πράγματα αλλάζουν. Σιγά σιγά, πάντως, αρχίζει να σχηματίζεται η περιφερειακή γραμμή των «ερυθρολεύκων» ενόψει της νέας σεζόν (2020-21), στην οποία ήθελε να δώσει μεγάλη έμφαση ο Έλληνας κόουτς.

Υπάρχει συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι μόλις αποδεσμευτεί από τη Φενέρμπαχτσε. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές για ένα συναινετικό και «αναίμακτο» διαζύγιο. Έμενε δεν έμενε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, όπως σας είχαμε τονίσει, δεν θα έπαιζε κανένα ρόλο. Η επιθυμία του Έλληνα γκαρντ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είναι εδώ και βδομάδες ειλημμένη απόφαση.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον Τσαρλς Τζένκινς, ο οποίος φημίζεται για τις αμυντικές του αρετές και όχι μόνο. Ακολούθως έκλεισε και ο σκόρερ Άαρον Χάρισον, που τα πήγε περίφημα στην Τουρκία με τη Γαλατασαράι. Οι "ερυθρόλευκοι" εκτιμούν πως θα είναι ο παίκτης που θα συζητηθεί μέσα στη σεζόν που έρχεται.

Ήδη έχουμε λοιπόν τρεις γκαρντ, οι οποίοι γίνονται πέντε με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης, όπως σας έχουμε πει, έχει συμφωνηθεί να παραχωρηθεί δανεικός. Κάτι που άλλωστε το ζήτησε και ο ίδιος. Σε όλα αυτά, βέβαια, προσθέστε και τον Σακίλ Μακ Κίσικ, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κυρίως στο «3», αλλά μπορεί να παίξει και στο «2».

Τις τελευταίες ώρες, όμως, δημιουργήθηκε μία φημολογία πως ενδέχεται να παραμείνει στην ομάδα ο Αντώνης Κόνιαρης και να δοθεί δανεικός ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, καθώς παρουσιάζεται συνωστισμός στη θέση «2». Το σενάριο αυτό όμως διαψεύστηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Λαρεντζάκη.

Η αλήθεια όμως είναι πως με την παρουσία του Λαρεντζάκη στο ρόστερ, θα είναι περισσότερα τα γκαρντ που θα έχουν το ένστικτο τους πρώτα το «2» σαν θέση και μετά το «1». Άποψη μας, πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ολυμπιακός: Αυτά θα δώσει ο Τζένκινς - Το προφίλ του γκαρντ που εμπιστεύεται ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Σλούκα, ο «κλεισμένος» Τζένκινς και το «λαβράκι» Χάρισον

Σλούκας και Ολυμπιακός: Το «εις το επανιδείν» γίνεται πράξη

Ολυμπιακός: Η αντεπίθεση των Αγγελόπουλων

Ολυμπιακός: Πιάνει λιμάνι ο Άαρον Χάρισον! (vid)