Ολυμπιακός: Η αντεπίθεση των Αγγελόπουλων

Αποφασισμένοι οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος να κάνουν ξανά πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό. Μαζί με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αρμάνι Μιλάνο, οι τρεις πιο δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι.

Ολυμπιακός: Η αντεπίθεση των Αγγελόπουλων

Κάποιοι στο παρελθόν κατηγόρησαν τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλους πως έριξαν... λευκή πετσέτα. Μέχρι στιγμής όμως με τις κινήσεις τους η «πετσέτα» που έχουν μπροστά στα μάτια τους είναι κόκκινη και σαν... ταύροι τη βλέπουν και έχουν άγριες διαθέσεις!

Άλλοι έριξαν λευκή πετσέτα, άλλοι εγκατέλειψαν την προσπάθεια, είτε γιατί κουράστηκαν είτε γιατί ήρθαν σε... ρήξη με τους οπαδούς τους είτε γιατί βλέπουν πως έρχονται αλλαγές στην ΕΟΚ, με το «παλιό σύστημα» έτοιμο να αποσυρθεί, είτε απλά γιατί δεν έχουν άλλες δυνάμεις.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έβαλε στην ομάδα πωλητήριο, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία της ομάδας του να φύγει από την Ευρωλίγκα. Ο Νικ Καλάθης είπε «αντίο», ενώ το ρεπορτάζ μας αναφέρει πως και άλλοι αθλητές των «πρασίνων» προσπαθούν να βρουν τρόπο να φύγουν, όπως ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Υπάρχουν και άλλοι...

Ολυμπιακός: Σλούκας στα... κάγκελα - Έστειλε «μήνυμα» στη Φενέρμπαχτσε

Η Αρμάνι, η ΤΣΣΚΑ και ο Ολυμπιακός

Κι όλα αυτά σε αντίθεση με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλους. Σε μία δύσκολη περίοδο, με την έξαρση του κορονοϊού σε ολόκληρο τον κόσμο, η οποία επηρεάζει τα οικονομικά όλων των ομάδων, εκείνοι προσπαθούν να κάνουν υπερβάσεις, πηγαίνοντας κόντρα στην εποχή! Η Αρμάνι Μιλάνο, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι Πειραιώτες είναι οι τρεις ομάδες που κινούνται περισσότερο εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Ιταλοί πήραν τους Μάλκολμ Ντιλέινι και Κάιλ Χάινς, οι Ρώσοι τους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Τόρνικε Σενγκέλια (έτοιμοι να κλείσουν τη μεταγραφή του από την Μπασκόνια), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα, με τις ετήσιες αποδοχές του Έλληνα γκαρντ να αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός αφήνει παίκτες, ετοιμάζεται να μειώσει 50% το μπάτζετ του και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα. Μάλιστα, έχουν τόσο μεγάλα κέφια οι Αγγελόπουλοι, που πήγαν να κάνουν το «μπαμ» της χρονιάς προκαλώντας... εγκεφαλικά στους «πράσινους». Βρέθηκαν πολύ κοντά στη μεταγραφή του Νικ Καλάθη, με τη μεταγραφή να χαλάει για δύο λόγους: στη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και στους ενδοιασμούς που είχε ο παίκτης στο να κάνει το μεγάλο βήμα από τον έναν «αιώνιο» αντίπαλο στον άλλον. Φαντάζεστε να παρουσιαζόταν ο Ολυμπιακός στη νέα σεζόν με δίδυμο στους γκαρντ Σλούκα - Καλάθη; Θα είχε περιφέρεια επιπέδου φάιναλ φορ!

Ολυμπιακός: «Άγγιξε» Καλάθη

Άριστη επικοινωνία Αγγελόπουλων με Μπαρτζώκα

Να τονίσουμε πως οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλοι έχουν όλο αυτό το διάστημα άριστη επικοινωνία και σχέση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι πρόεδροι θέλουν να κάνουν πράξη τα «θέλω» του προπονητή τους. Ήδη του το έδειξαν στην πράξη τον περασμένο χειμώνα, φέρνοντας στην ομάδα τούς Οκτάβιους Έλις και Σακίλ Μακ Κίσικ που ζήτησε. Αμφότεροι θα συνεχίσουν στην ομάδα, με τους προέδρους να βλέπουν με ικανοποίηση το εύστοχο μάτι του κόουτς, ο οποίος για ακόμη μία φορά βρήκε... διαμάντια στη λάσπη, παίκτες-λαβράκια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ζητήσει εξ αρχής δυναμική ενίσχυση στους γκαρντ, με «κοντούς» από το πρώτο ράφι, με τη διοίκηση να προσπαθεί να κάνει πράξη τις επιθυμίες του. Σας το έχουμε τονίσει πως το περσινό μπάτζετ του Ολυμπιακού δεν ήταν μικρό. Συνολικά (μαζί με όλα και την εφορία) έφτανε τα 20.000.000 ευρώ! Απλά, στην περασμένη σεζόν τα χρήματα δεν αξιοποιήθηκαν ορθολογικά. Φέτος υπάρχει διάθεση και πλάνο ώστε να χρησιμοποιηθούν σε εύστοχες επιλογές, δίνοντας προτεραιότητα στους γκαρντ, διότι (καλώς ή κακώς) αυτή είναι η πιο κομβική θέση στο σύγχρονο μπάσκετ.

Ολυμπιακός: Η υπόσχεση των Αγγελόπουλων στον Μπαρτζώκα για τα γκαρντ

Η διοίκηση έχει δείξει τις «άγριες» διαθέσεις της

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο για την υπόθεση του Κώστα Σλούκα. Έχουν έρθει σε συμφωνία μαζί του, οι Αγγελόπουλοι έκαναν την προσωπική τους υπέρβαση και απομένει ο παίκτης να πάρει την ελευθερία του από τη Φενέρμπαχτσε, για να υπογράψει στον Ολυμπιακό, για να ολοκληρωθεί έτσι μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις στην Ευρώπη!

Σλούκας και Ολυμπιακός: Το «εις το επανιδείν» γίνεται πράξη

Από εκεί και πέρα, ακόμη και στο ελάχιστο ενδεχόμενο που υπάρχει να μην προχωρήσει θετικά η υπόθεση του 30χρονου διεθνούς, τότε οι Πειραιώτες θα στραφούν σε άλλη λύση πρωτοκλασάτου γκαρντ. Ήδη για το «2» κοιτάζουν και την περίπτωση του εξαιρετικού Αμερικανού γκαρντ Τζόρνταν Λόιντ, με παρουσία στο ΝΒΑ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Βαλένθια. Παράλληλα, έχουν και στο... περίμενε τον εξαιρετικό πάουερ φόργουορντ Άντονι Γκιλ, αναμένοντας να ξεκαθαρίσει σύντομα το θέμα παραμονής (ή όχι) του Σάσα Βεζένκοφ.

Επαφές με Σλούκα, Καλάθη και Γκιλ ο Ολυμπιακός, ενώ βλέπει και τον Λόιντ. Δείγματα της οικονομικής ευρωστίας που υπάρχει και πάλι στην πειραϊκή ΚΑΕ, η οποία παράλληλα όχι μόνο είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες, αλλά και έχει τακτοποιήσει τις όποιες οφειλές του παρελθόντος. Υπάρχει υγεία και πάλι στην ομάδα, έχει επιστρέψει στην κανονικότητα, διαθέτοντας μία διοίκηση με φιλοδοξίες, αλλά και έναν σπουδαίο προπονητή με όραμα για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Ολυμπιακός: Ο Λόιντ και ο Τζένκινς για στήριγμα στον Σλούκα

Γιώργος Πρίντεζης και Ολυμπιακός: Η σημαία στον ιστό της

Ολυμπιακός: Ραντεβού για την ανανέωση του Σάσα Βεζένκοφ!