Επίσημο: Τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Ντιλέινι - Το φλερτ με Ολυμπιακό

Τη λύση της συνεργασίας με τον Μάλκολμ Ντιλέινι ανακοίνωσε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα

Επίσημο: Τέλος από τη Μπαρτσελόνα ο Ντιλέινι - Το φλερτ με Ολυμπιακό

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τη Μπαρτσελόνα ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε αντιπαράθεση πριν από λίγο καιρό μιας και ο Αμερικανός γκαρντ είχε εκφράσει τη δυσπιστία του για τη συνέχιση της φετινής σεζόν εξαιτίας του κορονοϊού.

Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι θα επιστρέψει μόνο αν ξεκινήσουν οριστικά οι διοργανώσεις

Το γυαλί της σχέσης τους τελικά ράγισε καθώς οι Καταλανοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον έμπειρο γκαρντ. Πλέον ο Ντιλέινι βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά και ήδη ακούγονται οι πρώτοι μνηστήρες.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει πρωτοκλασάτο γκαρντ - Ενδιαφέρον για Ντιλέινι

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ στο κόλπο της απόκτησης του βάζουν και τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει εξετάσει και στο παρελθόν την περίπτωση του παίκτη. Στη φετινή EuroLeague ο Ντιλέινι είχε 10.2 πόντους, 4.8 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ ανά ματς.

Ντιλέινι: «Δεν είμαι κακό άτομο και συμπαίκτης- Δεν παράτησα την ομάδα μου» (pic)

Όσον αφορά το φλερτ Ολυμπιακού, Μάλκολμ Ντιλέινι, πρόσφατα δημοσιέυματα προκάλεσαν την αντίδραση του Αμερικανού. «Ένα άρθρο εμφανίζεται για "ενδιαφέρον" και κάποιος δημιουργεί μια ολόκληρη ιστορία για μία ψεύτικη προσφορά και ένα σωρό άλλα πράγματα που επινόησαν. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα από πέρσι το καλοκαίρι. Σταματήστε τα ψέματα και βρείτε τα γεγονότα πριν γράψετε μια ιστορία».

Αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο Ντιλέινι (pic)

Ο Ντιλέινι τότε αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τόνιζαν ότι υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό ύψους 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων προς το πρόσωπό του.

Ντιλέινι: «Η επόμενη κίνηση μου θα είναι...»

Σε απάντηση που έδωσε σε φίλο του Ολυμπιακού στη συνέχεια, παραδέχθηκε το «ενδιαφέρον», συμπληρώνοντας «όλα τα άλλα είναι ψέματα»! Αυτά πριν μείνει ελεύθερος.

Ντιλέινι: Η αλήθεια για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (pics)