Ντιλέινι: Η αλήθεια για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (pics)

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι χαρακτήρισε ψέματα τα περί πρότασης του Ολυμπιακού, είπε πως έχει να μιλήσει από πέρσι το καλοκαίρι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά παραδέχθηκε το «ενδιαφέρον».

Ντιλέινι: Η αλήθεια για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (pics)

Με τα δημοσιεύματα να πληθαίνουν αναφορικά με τον ίδιο και τον Ολυμπιακό, ο Μάλκολμ Ντιλέινι πήρε θέση μέσω twitter για όσα γράφονται. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν (opt-out ως τις 22 Ιουλίου), ωστόσο έφυγε για τις ΗΠΑ χωρίς την άδεια από την ομάδα του, έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter:

«Ένα άρθρο εμφανίζεται για "ενδιαφέρον" και κάποιος δημιουργεί μια ολόκληρη ιστορία για μία ψεύτικη προσφορά και ένα σωρό άλλα πράγματα που επινόησαν. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο Μπαρτζώκα από πέρσι το καλοκαίρι. Σταματήστε τα ψέματα και βρείτε τα γεγονότα πριν γράψετε μια ιστορία».

Ο Ντιλέινι αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τόνιζαν ότι υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό ύψους 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων προς το πρόσωπό του.

Σε απάντηση που έδωσε σε φίλο του Ολυμπιακού στη συνέχεια, παραδέχθηκε το «ενδιαφέρον», συμπληρώνοντας «όλα τα άλλα είναι ψέματα»!