Ντιλέινι: «Δεν είμαι κακό άτομο και συμπαίκτης- Δεν παράτησα την ομάδα μου» (pic)

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είχε ακόμα έναν καταιγισμό έκφρασης στο twitter και ζήτησε να σταματήσουν οι ιστορίες που τον "δείχνουν" ως κακό άτομο και συμπαίκτη που παράτησε την ομάδα του.

Ντιλέινι: «Δεν είμαι κακό άτομο και συμπαίκτης- Δεν παράτησα την ομάδα μου» (pic)

Ακόμα ένα ξέσπασμα στο twitter ήρθε από τον Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται έγραψε στο προφίλ του να σταματήσουν οι ψευδείς ιστορίες που τον παρουσιάζουν ως κακό άτομο και συμπαίκτη και τόνισε πως δεν παράτησε την ομάδα του, τη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε…

«Ξυπνάω κάθε πρωί και οι φίλαθλοι μού γράφουν στο twitter, για ιστορίες που με αφορούν και τίποτα από αυτά δεν είναι ακριβές ή αληθές. Ένα πράγμα που δεν θα επιτρέψω ποτέ, είναι να αφήσω τους άλλους να με θεωρούν κακό άτομο και σίγουρα κακό συμπαίκτη. Σταματήστε να με ρωτάτε και σταματήστε να δημοσιεύετε άρθρα με ψέματα.

Με κάνετε να φαίνομαι σαν να έφυγα και να παράτησα "την ομάδα μου". Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα και το επόμενο που θα ακούσετε και θα έχει σχέση με το μπάσκετ θα είναι από τον Μάλκολμ Ντιλέινι και θα είναι αληθινή ιστορία».