Αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο Ντιλέινι (pic)

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι απάντησε σε ερωτήματα ορισμένων φίλων του Ολυμπιακού στο twitter που τον θέλουν στην ομάδα του Πειραιά. 

Αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο Ντιλέινι (pic)

Βροχή από μηνύματα των φίλων του Ολυμπιακού δέχτηκε στο twitter ο Μάλκολμ Ντιλέινι μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει πρωτοκλασάτο γκαρντ - Ενδιαφέρον για Ντιλέινι

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα απάντησε για το ενδεχόμενο μετακίνησης του στην ομάδα του Πειραιά, με τις απαντήσεις του να μην είναι αρκετά θετικές για την προοπτική του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για το εάν φορέσει του χρόνου τα «κόκκινα» ο Αμερικανός απάντησε: «Η Μπαρτσελόνα φοράει κόκκινα;», ενώ στη συνέχεια σχολίασε αρνητικά τη φωτογραφία ενός φίλου των «ερυθρόλευκων» που απεικόνιζε τον Ντιλέινι με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Παράλληλα απάντησε και σε έναν φίλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον ρώτησε εάν θα επιθυμούσε να αγωνιστεί μαζί με τους Νικ Καλάθη και Μάικ Τζέιμς.

«Είναι αδύνατον γιατί είναι σε δύο διαφορετικές ομάδες. Αλλά είναι φίλοι μου και θα ήταν εκπληκτικό αλλά δεν νομίζω να συμβεί», ήταν η απάντηση του καλαθοσφαιριστή.