Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι θα επιστρέψει μόνο αν ξεκινήσουν οριστικά οι διοργανώσεις

H Mundo Deportivo επικαλείται το στενό περιβάλλον του Μάλκολμ Ντιλένι για τις προθέσεις του να επιστρέψει από τις ΗΠΑ αλλά και το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.  

Μπαρτσελόνα: Ο Ντιλέινι θα επιστρέψει μόνο αν ξεκινήσουν οριστικά οι διοργανώσεις

Η Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει την άλλη βδομάδα προπονήσεις, αλλά Μάλκολμ Ντιλέινι που βρίσκεται στις ΗΠΑ και να μπορούσε, δεν θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα, καθώς επιτρέπεται να ταξιδέψουν μόνο Ισπανοί υπήκοοι.

Η Mundo Deportivo όμως έχει την πληροφόρηση από το στενό περιβάλλον του παίκτη, πως ο Αμερικανός θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται, δίχως την άδεια της ομάδας, μόνο αν οριστικοποιηθεί πως θα ξεκινήσουν οριστικά οι διοργανώσεις.

Η Ισπανική λίγκα θα αποφασίσει στις 31 Μαΐου και η Euroleague μέχρι τις 24 του μηνός. Συν του ότι απαιτούνται και τρεις εβδομάδες προετοιμασίας.

Η Mundo συνεχίζει στο ρεπορτάζ της πως ακόμα μία διαφωνία που υποβόσκει μεταξύ των δύο, είναι ότι ο Ντιλέινι δεν γνωρίζει τα πλάνα της Μπαρτσελόνα γι αυτόν. Δεν έχει λάβει κάποια πληροφόρηση για το αν θέλουν να συνεχίσουν μαζί, με τον ίδιο έχει οψιόν στη πλευρά του μέχρι τις 22 Ιουνίου και τον μάνατζέρ του να έχει ειδοποιήσει τους Καταλανούς πως έχει ήδη προτάσεις από άλλες ομάδες.