Έλις: «Δεν με νοιάζει το όνομα του Παναθηναϊκού...»

Ο Οκτάβιους Έλις ανυπομονεί για το πρώτο του ντέρμπι με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό και δηλώνει πως θα δώσει τα πάντα για τον κόσμο και την ομάδα.

 Έλις: «Δεν με νοιάζει το όνομα του Παναθηναϊκού...»

Η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ από το παιχνίδι της Τρίτης (3/3-21:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, αυτόματα επιφέρει έξτρα δουλειά, αρμοδιότητες και ευθύνες στους υπόλοιπους ψηλούς της ομάδας, με πρώτο και καλύτερο τον Οκτάβιους Έλις.

Το αντιλαμβάνεται ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού και μάλιστα δείχνει να ανυπομονεί που θα ζήσει το πρώτο του ντέρμπι και δη στην Euroleague. Τόνισε μάλιστα πως θέλει να παίξει για τον κόσμο.

Euroleague: Οι διαιτητές του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

«Θα είναι τρελό το παιχνίδι και η ατμόσφαιρα. Είναι η πρώτη μου φορά και παίζουμε εντός έδρας» ανέφερε αρχικά ο Οκτάβιους Έλις πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού την Καθαρά Δευτέρα και συνέχισε: «Δεν με νοιάζει το όνομα του αντιπάλου, εγώ θα παίξω για την ομάδα και τον κόσμο.

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας τον έκανε να παίζει (και) άμυνα! (photo)

Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε ως ομάδα, να ακούμε τον προπονητή και τους αρχηγούς μας. Με τον κόουτς έχουμε μεταμορφωθεί σε μία ομάδα που παίζει καλά αμυντικά. Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, είμαι ενθουσιασμένος και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε για τα πλέι οφ».