Euroleague: Οι διαιτητές του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Τρίτη τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Euroleague. Μάλιστα σήμερα Δευτέρα ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές.

Euroleague: Οι διαιτητές του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Τρίτη τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Euroleague. Σήμερα Δευτέρα ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές της αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Το ντέρμπι των αιωνίων το βράδυ της Τρίτης (21.00) ορίστηκαν από την Euroleague να διευθύνουν οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Σάσο Πέτεκ και Ούρος Νίκολιτς.

Ο έμπειρος Ιερεθουέλο θα είναι ο πρώτος διαιτητής του μεγάλου αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα και τον Παναθηναϊκό του Ρικ Πιτίνο.

Την τριάδα των ρέφερι στον αγώνα της Τρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συμπληρώνουν οι Σάσο Πέτεκ και Ούρος Νίκολιτς.

Ο Ισπανός Ιερεθουέλο ήταν φέτος σε τρεις ήττες των «ερυθρόλευκων», από Βιλερμπάν (82-63), Εφές (67-86) και Ερυθρό Αστέρα (88-81), καθώς επίσης στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν (98-83) και την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο (78-79).

Ο Ισπανός είχε «σφυρίξει» στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 85-87 στις 2 Μαρτίου του 2018 στο ΟΑΚΑ.

Ο δεύτερος, ο Σλοβένος Πέτεκ, δεν έχει παίξει φέτος ματς του Ολυμπιακού, ενώ ήταν ρέφερι στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (98-86).

Ο τρίτος, ο Σέρβος Νίκολιτς, ήταν στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Βιλερμπάν (82-63), αλλά και στις ήττες του Παναθηναϊκού από την Άλμπα (105-106) και την Αρμάνι (96-87).