Ολυμπιακός: Με Λαρεντζάκη στη δωδεκάδα - Εκτός ο Κόνιαρης

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επιλέχθηκε στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού - Έμεινε εκτός ο Αντώνης Κόνιαρης - Το σκεπτικό της απόφασης. 

Ολυμπιακός: Με Λαρεντζάκη στη δωδεκάδα - Εκτός ο Κόνιαρης

Όπως σας είχαμε τονίσει και στο «ΦΩΣ», ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα είναι οριστικά ο παίκτης που θα μπει στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού, αντικαθιστώντας τον τραυματία (γάμπα) Λιβιό Ζαν Σαρλ.

Εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, καθώς ο Έλληνας γκαρντ παρουσιάζεται περισσότερο έτοιμος. Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το γεγονός πως παρουσιάζεται σε εγρήγορση, κάθε φορά που του έχει δώσει ευκαιρίες.

Υπάρχει όμως και ένας επιπλέον λόγος. Ενδέχεται να "ανέβουν" θέση για κάποιο διάστημα, και συγκεκριμένα στο "4", είτε ο Κώστας Παπανικολάου, είτε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, κάτι που σημαίνει πως θα ανέβει στο "3" και ο Άαρον Χάρισον, οπότε χρειάζεται παίκτης στο "2", όπως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από τους εξής: Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Σλούκας, Λαρεντζάκης, Βεζένκοφ, Χαραλαμπόπουλος, ΜακΚίσικ, Χάρισον, Τζένκινς, Έλις, Μάρτιν.

Ολυμπιακός: Ο Μακ Κίσικ έκανε θραύση στο ΣΕΦ - Θα ψάξει διαδρόμους και στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Ευκαιρία για... απάντηση από τους Έλις και Μάρτιν

Ολυμπιακός: Eίναι φαβορί και πρέπει να το δείξει

Ολυμπιακός: Με Αγγελόπουλους η προπόνηση στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Οι παλιοί θα ηγηθούν στο ΟΑΚΑ