Πιτίνο - Βασιλακόπουλος: Ποιος δεν λέει την αλήθεια;

Ο Ρικ Πιτίνο λέει πράγματα για το αν είχε επαφή με την ΕΟΚ αλλά και συμβόλαιο, τα οποία δεν συνάδουν με όσα έχει αναφέρει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η Ελληνική Ομοσπονδία...

Πιτίνο - Βασιλακόπουλος: Ποιος δεν λέει την αλήθεια;

Πέραν των δηλώσεων του Ρικ Πιτίνο στο Open είχαμε και νέες στην ΕΡΑ Σπορ, με τον Αμερικανό να επαναλαμβάνει πως θέλει να κοουτσάρει την Εθνική ομάδα και να τονίζει μάλιστα πως «αν θέλουν να πάνε σε διαφορετική κατεύθυνση, είμαι ΟΚ με αυτό. Θα με χαροποιήσει να βοηθήσω την Ελλάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ. γιατί τη θεωρώ δεύτερη χώρα μου. Σκοπεύω να έρθω τον Ιούλιο και να ξεκινήσουμε να ετοιμαζόμαστε, ώστε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Πιτίνο: «Θα είμαι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας»

Ο Ρικ Πιτίνο όμως είπε και άλλα τα οποία δεν ταιριάζουν – η αλήθεια είναι- με όσα έχει αναφέρει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για ίδια θέματα.

Να, για παράδειγμα, ο Ρικ Πιτίνο ερωτηθείς για το αν είχε επαφές με την Ελληνική Ομοσπονδία, είπε πως «μίλησα με τον Πρόεδρο πριν από περίπου 10 ημέρες και του είπα ότι θέλω να έρθω τον Ιούλιο, να κάνω προπονήσεις για δύο μέρες, αλλά να με γνωρίσουν, να πάμε για δείπνο».

Στις 6 Μαρτίου, πριν από περίπου 10 μέρες δηλαδή, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε πει: «Αυτή τη στιγμή, ο Πιτίνο είναι στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα με το NCAA. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ενημέρωση. Είχαμε μιλήσει όταν πήγε στις ΗΠΑ. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε επαφή. Δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σχέση ζωηρή και ζωντανή ανάμεσα στον Πιτίνο και το ελληνικό μπάσκετ».

Δεν ξέρουν πότε μίλησαν; Οκ, να το δεχτούμε… Σε ένα άλλο όμως, πιο σοβαρό ζήτημα, αυτό του συμβολαίου, κι αν έχει υπογράψει με την ΕΟΚ είπε: «Υπέγραψα ένα συμβόλαιο, αλλά τώρα με την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων θα υπογράψω νέο».

Αυτό το οποίο όμως τόνιζαν από την ΕΟΚ όλο αυτόν τον καιρό είναι πως ο Ρικ Πιτίνο δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο, καθώς δεν θα πληρώνονταν από την Εθνική ομάδα και το μόνο που τον δέσμευε ήταν ο «δημόσιος λόγος του», όπως είχε τονιστεί χαρακτηριστικά, μπροστά στις κάμερες.

Ποιος δεν λέει την αλήθεια εν τέλει;

Βασιλακόπουλος: «Έχω τη διαβεβαίωση πως θα τηρήσει ο Πιτίνο όσα συμφωνήσαμε»

«Παγιδευμένη» στον ερασιτεχνισμό και στα «παιχνίδια» η Εθνική με Πιτίνο