Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό»

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε για τη φετινή χρονιά που έκανε ο Ολυμπιακός, την αποχώρηση του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και τις επτά σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό»

Στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ επέστρεψε ο Ολυμπιακός με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στη συνέντευξη Τύπου να κάνει λόγο για μία ιστορική χρονιά. Αναφέρθηκε ακόμα στις εφτά συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού και φυσικά στην αποχώρηση του Γιώργου Πρίντεζη.

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε:

«Είναι μια ιστορική χρονιά η φετινή. Επιστρέψαμε στην Α1, κάναμε το νταμπλ. Πήραμε το πρωτάθλημα και το σημαντικότερό είναι ότι κάναμε 7 νίκες επί του Παναθηναϊκού σε΄6 μήνες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή. Μετά από ήττες αντέδρασαν σωστά. Δεν είναι εύκολο. Από 12οι στην Ευρωλίγκα πέρυσι, βρεθήκαμε 2οι φέτος. Είμαστε χαρούμενοι και έχουμε καλό υλικό για να συνεχίσουμε με στόχο το Final 4 και εγχώριους τίτλους».

Για τον Πρίντεζη και το τι ξεχωριστό έχει σαν παίκτης: «Για μένα ο Πρίντεζης εκτός από εξαιρετικός χαρακτήρας, εξαιρετικός άνθρωπος και σε κάθε κουβέντα που κάναμε ήταν ευχάριστες συζητήσεις. Όχι με την έννοια πως μας έλεγε πράγματα που θέλαμε να ακούσουμε. Ήταν μια ωραία τρέλα που θα μας λείψει. Είναι παίκτης προπόνησης. Δούλεψε ατελείωτες ώρες. Είναι παράδειγμα ο τρόπος που δούλεψε. Είμαστε τυχεροί ου ζήσαμε όλα αυτά. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της ζωής του».

Για το ότι οι Σπανούλης και Πρίντεζης τελείωσαν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό και αν είναι τίτλος γι αυτούς: «Αυτό λέγαμε και πριν. Να καταφέρουμε να γίνει αυτό υπάρχει ένας οργανισμός που το στηρίζει αυτό. Είναι δύο τίτλοι το γεγονός ότι τελείωσαν έτσι οι δύο αθλητές».

Για το μυστικό που διατηρεί τον κορμό Ελλήνων παικτών στην ομάδα: «Είναι το καλό οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Έχουν περάσει και ξένοι παίκτες, αλλά οι Έλληνες καταλαβαίνουν την αγάπη για την ομάδα. Πάντα στηρίζουμε τον κόουτς που είναι στον Ολυμπιακό. Αυτό το νιώθουν οι Έλληνες παίκτες και αυτό είναι το μυστικό».