«Ο Σλούκας είναι κοντά στον Ολυμπιακό!» (tweet)

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται την πρόσφατη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα σε γνωστή ελληνική εφημερίδα, ο έμπειρος γκαρντ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Ο Σλούκας είναι κοντά στον Ολυμπιακό!» (tweet)

«Ο Σλούκας είναι κοντά στον Ολυμπιακό» ανέφερε σε ποστάρισμά του στο Twitter ένας γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος την Τετάρτη (22/4), επαναφέροντας στην επικαιρότητα το θέμα της πιθανής επιστροφής του έμπειρου γκαρντ στον Πειραιά.

Ολυμπιακός: Ορθάνοιχτη η πόρτα για Σλούκα

Συγκεκριμένα, ο Ισμαΐλ Σενιόλ επικαλέστηκε την πρόσφατη συνέντευξη του Κώστα Σλούκα στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», τονίζοντας πως «είναι γνωστό ότι βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό».

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Σλούκα

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Τούρκου ρεπόρτερ:

«Ο Κώστας Σλούκας πυροδότησε πολλά πράγματα σε μια δήλωση στον ελληνικό τύπο. "Εάν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μείνει, δεν θα είμαι εκεί την επόμενη σεζόν".

Προς τιμήν του, μετέφερε αυτό το μήνυμα, αν όχι άμεσα με αυτά τα λόγια. Συγκεκριμένα, είναι γνωστό ότι είναι κοντά στον Ολυμπιακό».

Στην προαναφερθείσα συνέντευξη, ο νυν άσος της Φενέρμπαχτσε και πρώην του Ολυμπιακού είχε πει σχετικά με το θέμα:

«Υπάρχει μια φιλολογία ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό ή θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Διαβάζω κι ακούω κι εγώ σενάρια που κυκλοφορούν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχω εγγυημένο συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν με την Φενέρμπατχσε.

Λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης περνούν φευγαλέα διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, αλλά υπάρχει συμβόλαιο. Εάν βεβαίως φύγει ο κόουτς Ομπράντοβιτς, όπως διαδίδεται έντονα, αλλάζει η συζήτηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σλούκας: «Έχω συμβόλαιο, αν φύγει ο Ομπράντοβιτς, αλλάζει η συζήτηση»

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας κοιτάζει σωστά από τώρα για του χρόνου

Το πλάνο για τον Ολυμπιακό του 2021!

Των φρονίμων τα παιδιά...

Η ζωή του Σλούκα στον Ολυμπιακό

«Δεν έχει γίνει συζήτηση Ομπράντοβιτς-Φενέρμπαχτσε για το συμβόλαιο του»