«Δεν έχει γίνει συζήτηση Ομπράντοβιτς-Φενέρμπαχτσε για το συμβόλαιο του»

Oι Ιταλοί αναφέρουν πως η Φενέρμπαχτσε δεν έχει κάνει καμία κουβέντα, ούτε και πρόταση ανανέωσης στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Δεν έχει γίνει συζήτηση Ομπράντοβιτς-Φενέρμπαχτσε για το συμβόλαιο του»

Το συμβόλαιο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει συμπληρώσει πέντε χρόνια παρουσίας στη Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα διένυσε μία δύσκολη περίοδο. Τόσο αγωνιστικά, καθώς με το ζόρι προσπαθούσε να παραμείνει εκτός οκτάδας, όσο και οικονομικά, καθώς υπήρξε θέμα ρευστότητας. Αρκετοί παίκτες ήταν απλήρωτοι και όλα αυτά δημιούργησαν ένταση εντός της ομάδας.

Τουρκία: «Συμφώνησε ο Ομπράντοβιτς σε νέο 2+1 συμβόλαιο»

Παράλληλα, είναι έντονη η φημολογία πως ο σύλλογος θα κάνει γερή μείωση στο μπάτζετ στο τμήμα μπάσκετ του κλαμπ και όλα δείχνουν πως ο έμπειρος τεχνικός θα... κουνήσει μαντήλι. Κάτι που σε μεγάλο βαθμό θα επηρεάσει και το μέλλον του Κώστα Σλούκα.

Οι Τούρκοι, βέβαια, με πρόσφατα δημοσιεύματα τους, ανέφεραν πως η Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε πρόταση ανανέωσης στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Έρχονται, όμως, οι Ιταλοί, οι οποίοι διαψεύδουν το γεγονός, επισημαίνοντας πως τουλάχιστον ακόμη, δεν έχει γίνει κουβέντα στον Σέρβο κόουτς ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους.