Προτροπές προς τους παίκτες του Ολυμπιακού: «F...k Maccabi»

Ο Ολυμπιακός προπονείται αυτή την ώρα στο γήπεδο της Χαποέλ, Slomo Hall και έτυχε θερμής υποδοχής από τους ανθρώπους του κλαμπ, αφού είναι γνωστό ότι μισούν τη Μακάμπι και οι δύο σύλλογοι είναι όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Προτροπές προς τους παίκτες του Ολυμπιακού: «F...k Maccabi»

Η ελληνική ομάδα προπονήθηκε για πρώτη και τελευταία φορά στον γήπεδο του τελικού Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών, με το ματς να ξεκινάει στις 8:30 μμ τοπική και ώρα Ελλάδας και στο δάπεδο έχει τοποθετηθεί ταραφλέξ για τις ανάγκες του αγώνα.

Η Μακάμπι ήθελε να παίξει σε μεγαλύτερο γήπεδο από το δικό της, το «Γιαντ Ελιάου» ήταν όμως κατειλημμένο απο την ομάδα μπάσκετ που παίζει την Τετάρτη 8 Μαρτίου με τη Φενερμπαχτσέ για την Ευρωλίγκα και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία βρήκε τη λύση με τη σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού. Μετέθεσε το ματς για σήμερα 5 Μαρτίου και πρότεινε το "Slomo Hall" όπου θα γίνει το Φθινόπωρο όμιλος του Ευρωβόλεϊ με τη συμμετοχή του Ισραήλ, της Τουρκίας και της Ελλάδας. Ο τελικός έχει μορφή test event, για να εκπαιδευτούν και οι άνθρωποι του γηπέδου στις ανάγκες ενός αγώνα βόλεϊ, αφού το σπορ φιλοξενείται για πρώτη φορά στο "Slomo Hall".

«Τρέλα» Ιντάλγκο για το Ευρωπαϊκό - Τι γράφει το τατουάζ του - Τράβιτσα: «Πάμε για τέσσερις τίτλους»

Να επαναλάβουμε ότι το ματς είναι sold out, αφού τα εισιτήρια πουλήθηκαν σε 5 λεπτά, κι όπως τονίζουν όλοι κατ' επανάληψη «Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε δυο φορές το Γιαντ Ελιάου» χωρητικότητας 10.000 θέσεων. Η ζήτηση ήταν για 20.000 εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του περίπου 30 οπαδούς, 20 ταξίδεψαν από την Ελλάδα και άλλοι 10 ζουν και εργάζονται στο Τελ Αβίβ και η μισή πόλη και παραπάνω είναι φίλοι της Μακάμπι, που είναι η ομάδα των Μακκαβαίων. Η Χάποελ είναι ομάδα του λαού, σαν τον Ολυμπιακό. Οι υπάλληλοι και οι παράγοντες της Χαποέλ που βρισκόταν στο γήπεδο προτρέπαν τους παίκτες του Ολυμπιακού λέγοντας «F...k Maccabi».

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε σε ένα σχολικό γήπεδο που ήταν... παλάτι

Απο την Ελλάδα ήρθαν χθες οι παράγοντες του Ολυμπιακού Παντελής Ταρνατώρος, Γιάννης Δαλέζιος, Λευτέρης Χρυσοφάκης.

Ο μάνατζερ της Μακάμπι ήταν ανήσυχος για τη ρεβάνς και ρωτούσε τον Νίκο Μαντούβαλο, αν θα υπάρχουν φίλαθλοι κοντά στον αγωνιστικό χωρο και πόσα εισιτήρια θα πουληθούν.

Οι τελικοί πάντως έχουν χαρακτηριστεί υψηλής επικινδυνότητας γι' αυτό η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχει ορίσει δύο superviror, με τον έναν να έχει αρμοδιότητα μόνο για την ασφάλεια των αγώνων και τη συμπεριφορά των θεατών. Θορυβήθηκαν με τα επεισόδια που έγιναν πριν από τον προημιτελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και φυλάνε τα ρούχα τους...

Σωτήρης Δρίκος στο «ΦΩΣ»: «Σημαδέψτε τον Φόιερ»