«Τρέλα» Ιντάλγκο για το Ευρωπαϊκό - Τι γράφει το τατουάζ του - Τράβιτσα: «Πάμε για τέσσερις τίτλους»

Ο Σάλβα Ιντάλγκο είναι ένας παίκτης που θέλει να τα κερδίζει όλα και παραμονή του τελικού Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών μας αποκάλυψε τι γράφει το τατούαζ που έχει στο χέρι του. Τι δήλωσε ο «κάπτεν» του Ολυμπιακού, Ντράγκο Τράβιτσα.

«Τρέλα» Ιντάλγκο για το Ευρωπαϊκό - Τι γράφει το τατουάζ του - Τράβιτσα: «Πάμε για τέσσερις τίτλους»

Ο τελικός του Τελ Αβίβ είναι απαρχή για το κουατράμπλ του Ολυμπιακού και ο Ιντάλγκο μας έδειξε το τατουάζ στο χέρι του που έγραφε «όλα μπορούν να γίνουν».

Ο Κουβανός με το "todo pasa" που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Τίποτα δεν είναι αδύνατον» ή «τα πάντα όλα» φανέρωσε τις προθέσεις του στον πρώτο τελικό της καριέρας του, αφού έφτασε μέχρι τα ημιτελικά με την Μπερλίν και δεν διεκδικεί την μερίδα του λεόντος στο αποψινό ματς (8:30 μμ) με τη Μακάμπι.

Όταν τον ρωτήσαμε αν η ομάδα είναι κουρασμένη αγρίεψε και είπε «ποιος το λέει αυτό;», του απαντήσαμε «ο προπονητής σας» και συμπλήρωσε «κανένας δεν είναι κουρασμένος. Θα παίξουμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε. Πάμε για το ευρωπαϊκό, το πρωτάθλημα το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ».

Ο αρχηγός Ντράγκο Τράβιτσα είπε «είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο να πάρουμε τέσσερις τίτλους. Στην Ελλάδα υπάρχουν καλές ομάδες κι εμείς πρέπει να παίζουμε στα κόκκινα σε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε σε τοπ επίπεδο σε κάθε ημιτελικό και τελικό. Η ομάδα είναι κουρασμένη από τα συνεχή ματς και ταξίδια και δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση και προπόνηση».

Και πρόσθεσε «Θέλουμε νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Δεν ήρθαμε εδώ για να πάρουμε δυο σετ και να κάνουμε την ανατροπή στη ρεβάνς. Θα κερδίσουμε εδώ και θα πάμε για τα δυο σετ στον Πειραιά. Είμαστα στο πρώτο ημίχρονο κι αν ξεκινάμε με στόχο τα δυο σετ θα χάσουμε. Πάντα παίζουμε για τη νίκη».

Ο Τράβιτσα κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπελογκόριε κόντρα στη Χαλκμπανκ του Τζούριτς και εκτιμά «κάθε τελικός είναι διαφορετικός, πόσο μάλλον αυτοί με την Μακάμπι που είναι διπλοί».