Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε σε ένα σχολικό γήπεδο που ήταν... παλάτι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Όταν πληροφορηθήκαμε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει προπόνηση σε σχολικό γήπεδο εξοργιστήκαμε γιατί φανταστήκαμε ότι θα είναι κάτι σαν της  ΑΕΚ, αλλά η πραγματικότητα μας αποστόμωσε, αφού ήταν καλύτερο από του Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε σε ένα σχολικό γήπεδο που ήταν... παλάτι

Με επιφυλάξεις πήγαμε στο σχολικό γήπεδο Τίχονεκ, γιατί πιστέψαμε ότι μας... πετάξαν σε κάτι σαν της Νέας Φιλαδέλφειας, με χαμηλό ταβάνι, τελικές γραμμές στον τοίχο και 100 θέσεων, αλλά μείναμε άφωνοι όταν το αντικρίσαμε και η έκπληξη μας ήταν μεγαλύτερη όταν πληροφορηθήκαμε ότι κάθε σχολείο στο Τελ Αβίβ έχει τέτοια πολυτέλεια.

Σωτήρης Δρίκος στο «ΦΩΣ»: «Σημαδέψτε τον Φόιερ»

Το σχολικό γήπεδο του Τίχονεκ λοιπόν έχει χωρητικότητα μαζί με τις πτυσσόμενες εξέδρες 1200 θέσεων, η οροφή είναι πάνω από 10 μέτρα και εκτός από γήπεδο βόλεϊ και μπάσκετ έχει και χάντμπολ.

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό με την Μακάμπι

Το Τίχονεκ δεν το χρησιμοποιεί καμμία ομάδα, μόνο το σχολείο και άνοιξε για να προπονηθεί ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι, επειδή το γήπεδο της ισραηλινής ομάδας το «Χαϊντάρ Γιοσέφ» φιλοξενούσε αγώνες γυμναστικής.

Αυτό βέβαια δεν απαλύνει τις εντυπώσεις κατά της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, που για έναν τελικό Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, δεν κατάφερε να προπονηθεί η φιλοξενούμενη ομάδα στο γήπεδο του αγώνα το "Slomo Hall", βράδυ, την ίδια ώρα του αγώνα με φωτισμό.

Ολυμπιακός: Ο Τζουλιάνι ξέρει τα μυστικά της Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο γήπεδο της Χαποέλ, το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η Μακάμπι έκανε εκεί δυο προπονήσεις. Κι αυτό γιατι στις 7.30 μμ του Σαββάτου παίζει μπάσκετ η Χαποέλ Τελ Αβίβ με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Έτσι γίνεται σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς μπάσκετ, ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον για τελικούς. Βέβαια ότι η Χαποέλ έδωσε το γήπεδο της στη Μακάμπι μας ξεπερνάει, γιατί είναι σαν να εξυπηρετεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό και το αντίστροφο.

Video fosonline.gr: Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ

Αλλά τι καλύτερο να περιμένεις από μια Ομοσπονδία που θεωρεί ίδιο σκορ το 3-0 και το 3-1; Πάλι καλά γιατί πριν από 10 χρόνια ίδια βαρύτητα είχε και το 3-2. Κέρδιζες λοιπόν στην έδρα σου 3-0, έχανες εκτός έδρας 3-2 και η πρόκριση κρινόταν στο χρυσό σετ!