Άλλαξε η προκήρυξη, με 0-2 ψήφους, 6 ώρες πριν από την έναρξη του Λιγκ Καπ, για να παίξει ο Ηρακλής!

Η ΕΣΑΠ άλλαξε την προκήρυξη με 0-2 αρνητικές ψήφους, 6 ώρες πριν από το πρώτο σερβίς του Λιγκ Καπ, για να παίξει ο Ηρακλής!

Άλλαξε η προκήρυξη, με 0-2 ψήφους, 6 ώρες πριν από την έναρξη του Λιγκ Καπ, για να παίξει ο Ηρακλής!

Nέα παγκόσμια πρωτοτυπία της ΕΣΑΠ καθώς άλλαξε την προκήρυξη με 0-2 αρνητικούς ψήφους, αφού τα υπόλοιπα 6 ΤΑΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν, αλλά θεωρήθηκε θετική η ψήφος τους, χάρη σε ένα πρωτοφανές νομικίστικο τερτίπι!

Aναβολή για τον Ηρακλή από την ΕΕΑ, στον αέρα η συμμετοχή του στο Λιγκ Καπ, νέος προπονητής ο Πάτρας

Η ΕΣΑΠ το απόγευμα της Πέπτης έστειλε την προκήρυξη του Λιγκ Καπ και το βράδυ της Πέμπτης ζήτησε να ψηφίσουν την αλλαγή της, για να παίξει ο Ηρακλής, παρά την απόφαση της αθλητικής δικαστή που απαγόρευε την εγγραφή και μεταγραφή αθλητή , λόγω χρεών στον Κώστα Χριστοφιδέλη.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ όμως Παντελής Ταρνατόρος ζήτησε 6 ώρες πριν από την έναρξη του Λιγκ Καπ, αλλαγή της προκήρυξης που έλεγε “Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αμειβόμενοι αθλητές, τα συμβόλαια των οποίων έχουν κατατεθεί και έχουν εγκριθεί από την ΕΣΑΠ”

Απαλείφθηκε η λέξη εγκριθεί και ούτε γάτα, ούτε ζημιά, αλλά ακόμη δεν διαβάσατε τίποτα. Για να διασφαλισθεί η συμμετοχή του Ηρακλή από το παράθυρο υπήρχε η σημείωση “Παρακαλείσθε όπως το αργότερο, ως αύριο Παρασκευή, στις 10 πμ αποστείλετε τυχόν έγγραφη διαφωνία, σε περίπτωση μη αποστολής θέσης, αυτή θα θεωρηθεί ως θετική και υπέρ της τροποποίησης”

Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών στον Ηρακλή, λόγω χρεών.

Αποτέλεσμα: 0-2 κατά της τροποποίησης, αφού ψήφισαν μόνο ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ αρνητικά και οι υπόλοιποι 6 (δεν δικαιούται ψήφου ο ευνοούμενος της τροποποίησης Ηρακλής) δεν απέστειλαν απάντηση και θεωρήθηκε θετική. Ούτε ο μάγος Χουντίνι κάνει τέτοια θαύματα και λογικά οι ξένες Λίγκες αποκαλούν τα μέλη της ΕΣΑΠ “ήρωες” , αφού μόνο ήρωες μπορούν να σκεφτούν και να εφαρμόσουν τέτοια τεχνάσματα.

Για μια ακόμη φορά πάντως φυγομάχησε ο Φοίνικας Σύρου, που έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία, όταν έδωσαν με το έτσι θέλω (χωρίς αγώνα) το πρωτάθλημα στον Ηρακλή, το 2012. Και αντί να είναι υπέρμαχος της κάθαρσης στην ΕΣΑΠ, δειλιάζει και κρύβεται.

Έδιωξαν από τον Ηρακλή τον Τσιπίδη

Η απαξία του βόλεϊ δεν έχει τελειωμό, κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα είδαμε όλα με την ΕΣΑΠ, μας διαψεύδει καθημερινά και δεν πλήττουμε ποτέ...

ΥΓ: Αν ο ΠΑΟΚ κάνει ένσταση στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή για κακή συμμετοχή του Ηρακλή, ποιος σοβαρός νομικός θα την απορρίψει, όταν η προκήρυξη άλλαξε 6 ώρες πριν από την έναρξη της διοργάνωσης(στις 4μμ το σερβίς του Λιγκ Καπ); Ο αμοραλισμός του προέδρου της ΕΣΑΠ έχει πιάσει ταβάνι...

Άλλαξε σελίδα ο Ηρακλής - Λεβάν Σαχράτζε: «Σύντομα θα ξεχάσετε τον Σαββίδη»