Άλλαξε σελίδα ο Ηρακλής - Λεβάν Σαχράτζε: «Σύντομα θα ξεχάσετε τον Σαββίδη»

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ που ήθελε τον Ηρακλή να ανακοινώνει σήμερα Τρίτη (6/10) νέο χορηγό, καθώς το τμήμα βόλεϊ ανδρών του «Γηραιού» ανέλαβε ο Γεωργιανός επενδυτής Λεβάν Σαχράτζε.

Άλλαξε σελίδα ο Ηρακλής - Λεβάν Σαχράτζε: «Σύντομα θα ξεχάσετε τον Σαββίδη»

Ύστερα από μια πενταετία το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ηρακλή ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, καθώς βρέθηκε ο επενδυτής που θα ενισχύσει οικονομικά την ομάδα, ώστε αυτή να συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα.

Ανακοινώνει Γεωργιανό χορηγό ο Ηρακλής στο βόλεϊ

Ο λόγος για τον Γεωργιανό επιχειρηματία Λεβάν Σαχράτζε, ο οποίος παρουσιάστηκε από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του τμήματος Μάκη Καλαϊτζίδη σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (6/10).

Ο Γεωργιανός επιχειρηματίας δήλωσε ανάμεσα στα άλλα: «Γνωρίζω ότι υπάρχει ακόμα ένας επιχειρηματίας από την πρώην Σοβιετική Ένωση σε αυτή την πόλη και είναι πρόεδρος σε μία γειτονική ομάδα, ο Ιβάν Σαββίδης. Σεβαστός και αξιόλογος, αλλά σύντομα θα ξεχαστεί γιατί εμείς είμαστε εδώ, είμαστε ενωμένοι και θα προχωρήσουμε δυνατά» είπε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του.

Όπως αναφέρθηκε, θα ζητηθεί αναβολή μιας βδομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου ο Ηρακλής να τακτοποιήσει τα όποια διαδικαστικά ζητήματα είναι απαραίτητα και να λάβει μέρος κανονικά στη νέα σεζόν.

O Nτεσποτόφσκι πάει από τον Ηρακλή στον ΠΑΟΚ

Τον προεδρικό θώκο θα αναλάβει ο Απόστολος Τσιπίδης, που είχε στο παρελθόν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, με τον Καλαϊτζίδη να κάνει έναν απολογισμό για τα προηγούμενα πέντε χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Νίκου Σμαραγδή:

«Από πλευράς μας έγινε ένας κανονισμός για λύση 100 δόσεων, κάτι που ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020. Δεχθήκαμε όλες τις παρατηρήσεις που έβαλε ο ΠΑΣΑΠ και γι' αυτό ήμασταν σίγουροι. Η ομάδα που έγινε είναι η καλύτερη και η φθηνότερη των τελευταίων ετών. Πληρώσαμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα γύρω στα 45.000 σε παιδιά από πέρσι και παιδιά που ήρθαν φέτος.

Ξέραμε ότι δε θα αλλάξει κάτι και θα πάμε στις 100 δόσεις. Φτάνοντας στο παρά πέντε (σ.σ. για να πάρει η ομάδα άδεια) κι ενώ μεσολάβησε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, κ. Ταρνατώρος, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Καραμπέτσος και τους ευχαριστώ δημόσια. Ενώ φάνηκε ότι υπήρξε συμφωνία, το ίδιο βράδυ ο ΠΑΣΑΠ την πήρε πίσω. Προσπαθήσαμε να πάμε σε μία διαπραγμάτευση συμφέρουσα για όλους.

Αναφέρθηκα στον κ. Πελεκούδα αλλά δεν εννοούσα στο κομμάτι της υγείας του, καταρχάς δεν ήξερα ότι ο άνθρωπος έχει τέτοιο θέμα. Αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορεί να δίνει το λόγο του και την άλλη να τον παίρνει πίσω».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας