Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών στον Ηρακλή, λόγω χρεών.

Η προθεσμία που πήρε ο Ηρακλής για την τακτοποίηση των χρεών του εξέπνευσε και η αθλητική δικαστής τον τιμώρησε με αφαίρεση 3 βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών. Τι υποστηρίζει ο Ηρακλής

 Ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών και απαγόρευση μεταγραφών στον Ηρακλή, λόγω χρεών.

Μπορεί ο Ηρακλής να ισχυρίζεται ότι έκανε πληρωμές χρεών, αλλά ο αθλητικός δικαστής τον τιμώρησε με -3 βαθμούς και απαγόρευση μεταγραφών, λόγω χρεών σε Χριστοφιδέλη, Σμαραγδή, Πέτρογλου, Κιόση, Γάτση.

Ο Ηρακλής υποστηρίζει ότι τα χρήματα έρχονται από το εξωτερικό και θα φανούν τις επόμενες ημέρες στους λογαριασμούς των παικτών, ενώ κάποιοι αθλητές τονίζουν ότι τους δόθηκε μόνο το κεφάλαιο.

Αν τα χρήματα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί, αν και η δικαστής είχε δώσει παράταση ως την περασμένη Δευτέρα για μια ακόμη φορά...

Η απόφαση μιλάει για αφαίρεση των βαθμών μίας νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος, η οποία αρχίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος 2020-2021 και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση.

Δηλαδή για όσο χρόνο δεν εξοφλεί πλήρως και ολοσχερώς, κατά κεφάλαιο, τόκους και έξοδα, τις ληξιπρόθεσμες και τελεσιδίκως επιδικασθείσες σε βάρος του απαιτήσεις των αθλητών Χρήστου Κιόση, Τάσου Γάτση, Νίκου Σμαραγδή, Πέτρου Πέτρογλου και Κώστα Χριστοφιδέλη.

Με όλα αυτά είναι στον αέρα η κλήρωση της Volley League ανδρών, που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, εκτός κι αν γίνει με 8 ομαδες, χωρίς τον Ηρακλή. Aυτό λέει η λογική, γιατί σύμφωνα με την απόφαση απαγορεύεται η εγγραφή και η μεταγγραφή αθλητών, άρα δεν υφίσταται ομάδα. Στο πρόγραμμα του Λιγκ Καπ πάντως που ανακοινώθηκε πριν από λίγο υπάρχει και ο Ηρακλής...

Η πλευρά Πέτρογλου εξάλλου περιμένει την απόφαση για τα χρέη της ΑΕΚ, που εκδικάσθηκε τον Ιούλιο του 2019 και ακόμη δεν βγήκε η απόφαση, αν και ανάλογη περίπτωση με ΑΕΚ και Ελγκέτα, που εκδικάσθηκε τον Δεκέμβριο 2019 βγήκε σε δυο μήνες. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει καταγγελία στον Άρειο Πάγο για καθυστέρηση της απόφασης.