Έδιωξαν από τον Ηρακλή τον Τσιπίδη

Ο άνθρωπος που υποσχόταν πολλά λεφτά στον Ηρακλή, Απόστολος Τσιπίδης  εκδιώχθηκε μόλις συμπληρώθηκε μια εβδομάδα γιατί αποδείχθηκε αφερέγγυος.

Έδιωξαν από τον Ηρακλή τον Τσιπίδη

O Ηρακλής έδιωξε τον Απόστολο Τσιπίδη, τον άνθρωπο που έφερε τον Γεωργιανό Σαχράτζε και έλεγε ότι ήδη πλήρωσαν 250.000 ευρώ και τα βρήκαν με όλους τους παίκτες.

Κύριοι δεν σέβεστε βολεϊμπολίστες, προπονητές και το βόλεϊ...

Ο Ηρακλής έστειλε συμβόλαια στην ΕΟΠΕ, αλλά δεν μπορούν να εγκριθούν αν δεν αρθεί η απαγόρευση εγγράφων και μεταγραφών. Ο μόνος πάντως που πήρε λεφτά είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης, κι αυτός όμως δεν πληρώθηκε από τον Σαχράτζε, αλλά από ένα γιατρό που είχε μπει εγγυητής και μόνο 10.000 από τις 17.000 που του χρωστούν. Ο Νίκος Σμαραγδής περίμενε δύο ώρες στο ραντεβού που του έκλεισαν για να τον πληρώσουν...

Ο Ηρακλής υποστηρίζει ότι ο Σαχράτζε θα πληρώσει και απλά τα λεφτά δεν εμφανίσθηκαν ακόμη σε ελληνική τράπεζα, γιατί υπάρχει καθυστέρηση όταν προέρχονται από το εξωτερικό.

Θα πάρει πάντως μέρος στο Λιγκ Καπ, μια διοργάνωση που γίνεται χωρίς δελτία, χωρίς υγειονομικό πρωτόκολλο, χωρίς ... κανόνες, γιατί πρόκεται ουσιαστικά φιλικά ματς που τα βάφτισαν Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς"

Όπως καταλαβαίνετε η κλήρωση είναι στον αέρα και δεν αποκλείεται να γίνει νέα κλήρωση την ερχόμενη εβδομάδα με οκτώ ομάδες, γιατί διαφορετικά δυο ομάδες θα έχουν ρεπό την ίδια αγωνιστική.

Ευχή μας να βγει από το αδιέξοδο ο Ηρακλής, αλλιώς θα πληγεί το βόλεϊ και θα εκτεθούν όλοι αυτοί που του έδιναν παρατάσεις, αγνοώντας την αθλητική δικαστή. Και φυσικά οφείλουν να παραιτηθούν αν συμβεί το απευκταίο...