Ισόπαλο ημίχρονο στο ντέρμπι, με γκολ στη Μαδρίτη

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι (28/4).

Ισόπαλο ημίχρονο στο ντέρμπι, με γκολ στη Μαδρίτη

Μαν. Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (18:30 ΟΤΕ Sport 1)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Οι δύο σύλλογοι δίνουν μάχη μαζί με την Άρσεναλ (66β.) για την είσοδο στην τετράδα, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να βγάλουν εκτός και την Τότεναμ (70β.). Η Γιουνάιτεντ μετά την πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν έχει πάρει την κάτω βόλτα, μετρώντας 7 ήττες και 2 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν έχει σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Η Τσέλσι από την άλλη έχει ξεπεράσει την κακή περίοδο που διένυε, όμως την Δευτέρα (22/4) αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με την Μπέρνλι βγάζοντας την κούραση των συνεχόμενων αγώνων, καθώς αγωνίζεται ακόμα στο Europa League. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο τραυματίας Βαλένσια, ενώ αμφίβολοι είναι οι Φιλ Τζόουνς, Μπαγί και Μακτόμινεϊ και από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο τραυματίας Χάντσον Οντόι, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάρκος Αλόνσο και Καντέ.

Σε ένα ντέρμπι δεν παίζει ποτέ ρόλο η φόρμα μιας ομάδας, πόσο μάλλον στην Αγγλία, ωστόσο θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Ράγιο Βαγιεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης (21:45 ΟΤΕ Sport 2)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 35η αγωνιστική της La Liga.

Η Ράγιο μόνο με θαύμα μπορεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό, καθώς βρίσκεται 7 πόντους μακριά από την σωτηρία, ενώ η Ρεάλ παίζει χωρίς κίνητρο. Την Πέμπτη (25/4) οι "Βαγιεκάνοι" έχασαν εκτός έδρας από την Σεβίλλη 5-0 δεχόμενοι όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η "βασσίλισα" έφερε λευκή ισοπαλία με την Χετάφε εκτός. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιες απουσίες σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, όπου θα λείψουν οι τραυματίες Οντριοζόλα και Σέρχιο Ράμος,ενώ αμφίβολος είναι ο Μαριάνο Ντίας.

Η Ρεάλ δεν πείθει με την απόδοσή της, ακόμα και με ομάδες όπως η Ράγιο, οπότε θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και over 2.5.

Συνοπτικά:

Μαν. Γιουνάιτεντ-Τσέλσι: Χ ημίχρονο (2.05)

Ράγιο Βαγιεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης: γκολ/γκολ & over 2.5 (1.70)