Στοίχημα: Δεν χάνει η Γιουνάιτεντ, ελπίζει η Βιγιαρεάλ

Οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τρίτης (2/4).

Στοίχημα: Δεν χάνει η Γιουνάιτεντ, ελπίζει η Βιγιαρεάλ

Γουλβς-Μαν. Γιουνάιτεντ (21:45 Cosmote TV)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Η Γουλβς είναι η ομάδα αποκάλυψη φέτος, καθώς βρίσκεται στην θέση του πρωταθλήματος, ενώ έχει προκριθεί και στα ημιτελικά του FA Cup. Το Σάββατο (30/3) έχασε στην έδρα της Μπέρνλι (2-0), σε ένα φτωχό σε θέαμα παιχνίδι.

Στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια τους οι «λύκοι» έχουν από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες, ενώ η τελευταία τους νίκη ήταν κόντρα στη Γιουνάιτεντ (2-1) για τα προημιτελικά του FA Cup. Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς κανένας δεν αντιμετωπίζει κάποιο τραυματισμό.

Η Γιουνάιτεντ παραμένει στην θέση μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της Νιουκάστλ και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στην είσοδό της στην τετράδα. Το Σάββατο (30/3) νίκησε την Γουότφορντ (2-1) στο Ολντ Τράφορντ, ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά, με την αντίπαλό της να είναι πιο επιθετική.

Φέτος έχει μία ισοπαλία και μία ήττα στα παιχνίδια με τη Γουλβς, όμως θέλει να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό του κυπέλλου. Οι Αλέξις Σάντσεζ και Ματέο Νταρμιάν παραμένουν τραυματίες, ενώ ο Ρομέλου Λουκάκου πήρε ανάσες με την Γουότφορντ και δεν αγωνίστηκε.

Η Γουλβς είναι αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια στην έδρα της και σκοράρει κατά ριπάς, ωστόσο η Γιουνάιτεντ θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μπει στο Champions League της νέας σεζόν, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή της νίκης των φιλοξενούμενων ή ισοπαλία σε διπλή ευκαιρία και να σκοράρουν αμφότερες.

Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα (22:30 Cosmote TV)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες για την 30η αγωνιστική της La Liga.

Η Βιγιαρεάλ παλεύει για την παραμονή της στο πρωτάθλημα, καθώς απέχει ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ παράλληλα αγωνίζεται στα προημιτελικά του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα Βαλένθια.

Το Σάββατο (30/3) "αυτοκτόνησε" στην έδρα της Θέλτα, καθώς προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μισό δέχθηκε την ανατροπή και έχασε 3-2. O Χαβιέρ Ρεβίγια δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό Χάουμε Κόστα και τον μέσο Μάνουελ Τριγκέρος, ενώ αμφίβολος είναι ο επιθετικός Χεράρντ Μορένο.

Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να απολαμβάνει την κορυφή, από την οποία απέχει 10 βαθμούς η δεύτερη Ατλέτικο και έχει το μυαλό της μόνο στο Champions League στο οποίο επιστρέφει την άλλη βδομάδα. Το Σάββατο (30/3) επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ στο ντέρμπι της πόλης-με τον Μέσι να μαγεύει για άλλη μία φορά-αν και για 70' λεπτά το ματς ήταν ισόπαλο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ουσμάν Ντεμπελέ και Ραφίνια.

Αν αναλογιστούμε την αδιαφορία της Μπαρτσελόνα για βαθμούς και το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες αναμένεται να πάρουν ανάσες, θα ποντάρουμε στη νίκη της Βιγιαρεάλ ή ισοπαλία και να μπουν λιγότερα από τέσσερα γκολ.

Συνοπτικά:

Γουλβς-Μαν. Γιουνάιτεντ: Χ2 διπλή ευκαιρία & γκολ/γκολ (1.75)

Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα: 1Χ διπλή ευκαιρία & under 3.5 (2.25)